Ucigaşul prostituatei se ascundea «la vedere»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Credea că poate sta ascuns o viaţă, însă nu a reuşit decât trei ani! Criminalul Vasile Zamfir a fost luat ca din oală de mascaţi în Piaţa Gorjului, din Militari. Acum, cel care în urmă cu trei ani a omorât o prostituată, după care i-a aruncat trupul în Lacul Vidraru, va petrece următorii 20 de ani departe de familie.

Vasile Zamfir, împreună cu bunul său prieten Gheorghe Ene, i-au şocat până şi pe ofiţerii criminalişti.

Aceştia au avut ceva de furcă după ce, în septembrie 2006, au fost alertaţi că din apa Barajului Vidraru a apărut un cadavru.

Aveau să constate la faţa locului că de fapt era doar jumătate de cadavru, întrucât partea superioară a trunchiului lipsea.

Firele investigaţiilor au dus repede la identificarea victimei, în persoana unei prostituate de pe Şoseaua de Centură a Capitalei care îşi făcea veacul la intersecţia cu Şoseaua Pipera-Tunari.

"Peştele" femeii, care era şi bărbatul ei, Gheorghe Ene, a fost primul pe lista suspecţilor. Imediat a apărut şi numele lui Vasile Zamfir, cel mai bun prieten al lui.

Anchetatorii au găsit doar jumătate din trupul victimei

Instanţa a decis că aceştia au luat-o pe prostituata Ana Maria Ştiuruc şi au dus-o undeva în pădurea de lângă Barajul Vidraru unde au strangulat-o cu un cablu electric, i-au atârnat un bolovan de picioare şi au aruncat-o în apă.

După descoperirea crimei, Gheorghe Ene a fost prins, judecat şi arestat, el sinucigându-se în puşcărie. Gheorghe Zamfir a preferat să plece de la casa lui din Tunari şi să se ascundă într-o garsonieră din Militari.

Convinsă de nevinovăţia lui, soţia l-a acoperit în tot acest timp. Ba, mai mult, spun vecinii, Floriana, soţia lui Vasile, îi ducea des mâncare şi haine curate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net