Traficant de haşiş, prins în timp ce negocia preţul mărfii - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost reţinut de ofiţerii Servicului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara pentru trafic de droguri de risc. Hunedoreanul le procura cannabis şi haşiş tinerilor din localitate, din Spania.

Unul dintre cei mai importanţi dealeri de droguri din municipiul Hunedoara a fost reţinut în cursul serii de ieri de ofiţerii Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate, scrie Adevărul.

Bărbatul, un hunedorean în vârstă de 31 de ani, a fost capturat în timp ce primea 3.500 de lei pentru o cantitate de haşiş distribuită unui consumator din localitate. Drogurile proveneau din Spania, de unde traficantul a reuşit să introducă în ţară peste două kilograme de haşiş.

Vezi VIDEO aici

Meserie veche

"În perioada 2008-2009 tânărul a organizat în municipiul Hunedoara o adevarată reţea de distribuţie de droguri, reţea care era formată din şase - şapte persoane şi care aproviziona cu droguri consumatorii din zonă. Deşi hunedoreanul a fost cercetat penal pentru trafic de droguri, el şi-a continuat activitatea infracţională", a precizat Lucian Năboiu, şeful Serviciului pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Hunedoara.

La percheziţia corporală, asupra traficantului de droguri au mai fost descoperite mai multe doze de haşiş, pregătite pentru vânzare.El riscă, în prezent, până la 15 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net