Vrei televiziune prin satelit? Uite cât te costă şi care sunt avantajele!

Ultima actualizare:

Independenţă. Eşti în legătură directă cu satelitul, fără a depinde de reţele de cabluri.

Preţ mic, produs de calitate. Numărul şi alcătuirea grilei de programe se face la un preţ de multe ori mai mic decât cel practicat pentru abonamentele pentru televiziune digitală prin cablu.

Sunet bun, imagine clară. Transmiterea semnalului tv digital este de calitate superioară în comparaţie cu transmiterea semnalului tv analogic. Satelitul are capacitatea de a transmite imagini şi sunete într-un timp foarte scurt, pe o distanţă foarte mare, la un număr infinit de utilizatori, fără a necesita cablu şi fără a diminua calitatea datelor.

Semnal mai rapid. Televiziunea digitală prin satelit transmite mesajul mai repede cu câteva secunde decât televiziunea analogică astfel că decalajele pot fi semnificative în anumite situaţii.

Alegi limba subtitrărilor. În cazul canalelor şi programelor transmise în limbi străine, ai posibilitatea de a selecta tipul de subtitrare. Poţi opta şi pentru varianta fără subtitrare.

Comunici uşor cu operatorul. Acest sistem îţi permite să recepţionezi mesaje de la compania furnizoare de televiziune prin satelit. Astfel, poţi afla care este data scadentă a facturilor, care sunt promoţiile actuale, concursurile sau îmbunătăţirile făcute în sistem.

Ghid tv inclus. Când accesezi un canal de televiziune, pe ecran îţi apare o fereastră care te anunţă numele emisiunii şi durata acesteia. Printr-o singură apăsare de buton poţi vedea ce se va difuza în orele următoare.

Se pot ascunde anumite canale. Posturile tv nerecomandate minorilor sau care difuzează emisiuni de acest gen pot fi accesate doar după introducerea unui cod. Astfel, copiii nu vor avea acces la aceste posturi tv şi dispare riscul de a vedea emisiuni deocheate sau violente.

Satelitul poate fi orientat doar către anumite puncte cardinale. Dacă apartamentul tău e orientat spre alt punct cardinal, antena nu poate comunica cu satelitul. Atunci, ea va fi montată pe acoperişul blocului, ceea ce implică acordul asociaţiei de proprietari.

Echipamentul e responsabilitatea ta. Echipamentul, antena şi receiverul, poate fi achiziţionat, însă este costisitor. În funcţie de compania căreia i te adresezi, vei putea cumpăra aparatura în rate sau o poţi închiria.

Poţi pierde semnalul. Dacă antena e montată pe acoperişul blocului, s-ar putea să existe momente când semnalul se va întrerupe, mai ales în cazul ploilor sau furtunilor.

UPC Focus Sat

Pachet: FamiliaNumăr canale: 64 canaleChirie receiver: nu se percepeInstalare: taxă de conectare 70 leiPreţ: 26 lei/lună

Pachetul Digi Optim HD (televiziune digital prin cablu) costă 25 de lei şi conţine 65 de canale şi 3 canale HD

RCS&RDS

Pachet: PopularNumăr canale: 31Chirie receiver: 6 lei lună/ preţ integral 150 leiInstalare: taxă activare decodor 50 leiPreţ: 15 lei/lună

Oferta RCS pentru televiziunea digitală prin cablu este 29 de lei pentru 101 canale.

Orange TV

Pachet: Local HDNumăr canale: 36 şi 6 HDChirie receiver: 3 euroInstalare şi activare: 40 euroPreţ: 5 euro/lună

Romtelecom

Pachet: TV Variat Număr canale: 63Preţ: 6,08 euro/lună,Chirie receiver: Standard 1,74 euro lună/preţ integral 49 euro

Instalare: dacă nu foloseşti şi alte servicii Romtelecom, este necesară achitarea unei garanţii de 120 lei la achiziţia serviciului de televiziune. Garanţia va fi returnată după 6 luni.

Oferta pentru televiziunea prin internet: 79 de canale şi 4 HD la un preţ de 12,4 euro. Preţul include abonamentul de telefon Voce nelimitat 100.

FreeSat

Număr canale: 12 garantate şi până la 500 de televiziuni internaţionale free-to-airInstalare: 89 leiPreţ: 99 lei/an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net