Te cerţi des cu nevasta? Vezi că din cauza asta te îngraşi

Ultima actualizare:

    Discuţiile aprinse  cu soţia produc  o poftă nebună  de mâncare
Discuţiile aprinse cu soţia produc o poftă nebună de mâncare

Doamnelor, nu le mai scoateţi ochii soţilor voştri că au burtică! O parte din vină vă aparţine şi vouă. Cercetătorii de la Universitatea din Delaware, SUA, au studiat 43 de cupluri căsătorite de cel puţin 3 ani pentru a descoperi de ce după nuntă oamenii încep să se îngraşe.

 Rezultatele au fost surprinzătoare. Profesoara universitară Lisa Jaremka a coordonat echipa de cercetători care a măsurat constant cantitatea de alimente pe care o consumau fiecare şi fluctuaţiile în greutate.

“Discuţiile aprinse în familie constituie un element de stres care vine să completeze un ritm de viaţă dezorganizat din cauza programului de la serviciu. Astfel, după ce se ceartă în familie s-a observat că 51% din bărbaţi se consolează mâncând alimente bogate în zahăr, sare şi grăsimi. În timp ce femeile se consolează la televizor”, a precizat profesoara.

În decursul a cinci ani de tensiuni în familie, în cazul a 20 dintre cupluri, bărbaţii luau în greutate până la 18 kilograme. Trebuie menţionat că în familiile “pacifiste”, ambii îşi menţineau greutatea în primii 5 ani de căsnicie.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net