Și-a bătut fiul olimpic, acum riscă pușcăria

Ultima actualizare:

    Andrei a fost umplut  de sânge de mama lui, Lenuţa
Andrei a fost umplut de sânge de mama lui, Lenuţa

Plin de sânge şi alergând speriat din casa groazei. Aşa a scăpat cu viaţă olimpicul de 13 ani din mâinile mamei sale bătăuşe. Deşi are zece pe linie, Andrei a primit corecţia pentru că nu învăţa. Femeia riscă să înfunde ani grei de puşcărie, în timp ce elevul eminent ar putea ajunge la orfelinat.

Andrei Văleanu este cel mai bun din şcoală şi merge frecvent la olimpiade de unde vine cu rezultate foarte bune, dar pentru mama lui nu era suficient. Faptul că băiatul de 13 ani ar fi refuzat să participe la un proiect şcolar la Fizică a făcut-o pe Lenuţa Văleanu, 47 de ani, să-şi iasă din minţi. Medic stomatolog la Centrul Medical Judeţean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne, şi-a lovit fiul, elev în clasa a   VII-a, la Colegiul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, cu un obiect dur de l-a umplut sânge şi de vânătăi.


    Scandalul a izbucnit în locuinţă,  dar s-a terminat în scara blocului
Scandalul a izbucnit în locuinţă, dar s-a terminat în scara blocului

În plus, era şi muşcat. Scandalul a avut loc joi, la prânz, în apartament, dar s-a terminat în scara blocului. Disperaţi, vecinii au sunat la 112. Ei spun că nu este prima oară când copilul este agresat de cea care i-a dat viaţă. „Îl pune să înveţe până noaptea la 12. Şi îl bate încontinuu. A ieşit copilul ţipând din casă, iar ea, după el, îl striga să-l spele de sânge. Nu ştiu cu ce îl loveşte. Cu palmele, cu pumnii. Ea îmi spunea mereu că nu-l mai suportă, că-i vine să-i dea cu pumnii în cap şi să-l omoare cu mâna ei”, a povestit o locatară. Băiatul a fost dus de poliţişti la Spitalului Judeţean Gorj, unde a primit îngrijiri medicale.Tiberiu Tătaru, managerul clinicii, a declarat că băiatul are contuzii pe tot corpul. Ieri a fost externat şi a mers acasă, însă, juriştii de la Protecţia Copilului l-au luat de lângă mama bătăuşă printr-o ordonanţă preşedinţială. Au cerut în instanţă plasarea de urgenţă într-un centru de plasament, ceea ce s-a şi întâmplat în cursul serii. De asemenea, se urmăreşte şi decăderea din drepturile părinteşti. Mai ales că adolescentul le-a mărturisit printre lacrimi că nu ţine minte să nu fi luat bătaie vreodată de la mama lui şi că-i interzice să ia legătura cu tatăl său. Bărbatul s-a mutat la Bucureşti după divorţul de Lenuţa, iar autorităţile îl caută acum ca să aibă grijă de fiul lui. Medicul s-a ales cu dosar penal pentru violenţă în familie şi riscă până la zece de ani de puşcărie.

«Andrei, suntem alături de tine!»

Colegii băiatului agresat, dar şi părinţii acestora, au iniţiat un grup de susţinere pe whatsapp ”Uniţi pentru Andrei” şi o blamează pe mama bătăuşă. ”Mă bucur că există lege pentru această femeie. Prin clasele primare am auzit-o discutând cu o altă mamă şi povestea cum copilul era nerăbdător să meargă la o petrecere şi o enerva că nu se putea concentra la lecţii. I-a zis să-şi ia gândul că povestea că i-a dat două curele pe spate. Am rămas şocată de cum putea să se laude cu aşa ceva”, a declarat un părinte. Totodată, directorul şcolii unde învaţă Andrei a declarat că acesta nu are absenţe şi că are media generală zece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net