Săracul bugetar, a rămas fără roţi la bolidul de 50.000€

Ultima actualizare:

    Directorul Protecţiei Copilului din Mehedinţi,  fiul unui lider PSD din judeţ, a fost călcat de hoţiFoto: news-mehedinti.ro
Directorul Protecţiei Copilului din Mehedinţi, fiul unui lider PSD din judeţ, a fost călcat de hoţiFoto: news-mehedinti.ro

Nu este uşor să ai maşină de lux când eşti bugetar. Şeful Directiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, Valentin Popescu, a descoperit ieri la propriu ce înseamnă expresia “fără grai”.

Când a ieşit din casă să plece la muncă, şi-a găsit maşina, o limuzină Mercedes E-Class, pe butuci, cu toate cele patru roţi lipsă. Potrivit news-mehedinţi.ro, Valentin este fiul lui Constantin Popescu, presedintele PSD Orşova, reţinut anul trecut în dosarul baronului de Mehendinţi, Adrian Duicu.

Autoturismul de lux era parcat pe strada Alion din municipiul Drobeta-Turnu Severin. “Am primit o sesizare privind dispariţia roţilor iar potrivit primelor cercetări, furtul s-ar fi produs după ora 4.00”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Mehedinţi. Tatăl păgubaşului este Constantin Popescu, care era unul din apropiaţii atotputernicului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu.

Valentin Popescu a descoperit  furtul celor 4 roţi ale limuzinei  Mercedes chiar când vroia  să plece la serviciu
Valentin Popescu a descoperit furtul celor 4 roţi ale limuzinei Mercedes chiar când vroia să plece la serviciu

Valentin Popescu
Valentin Popescu

În afară de calitatea de lider al PSD Orşova, Constantin era şi un prosper om de afaceri care deţinea firma Floricola, ce asigură serviciul de alimentare cu apă şi canalizare în oraş. În societate era acţionar şi fiul bugetar. Firma celor doi era practic stăpâna oraşului, pentru că se ocupa şi de salubrizarea Orşovei.

Click! spune

Preţurile versiunilor Mercedes diesel E Class variază de la 41.880 euro, în cazul motorizării de 2 litri, la 59.706 euro pentru un E 350 BlueTEC 4Matic. Cele mai scumpe versiuni ale limuzinei, dotate cu propulsoare AMG, costă între 110.422 euro (E 63 AMG) şi 123.380 euro (E 63 AMG 4Matic S-Model).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net