Poliţistul glumeţ Marian Godină, în război cu şefii

Ultima actualizare:

    “Nu sunt un  dobitoc”, anunţă  Marian Godină
“Nu sunt un dobitoc”, anunţă Marian Godină

Marian Godină, poliţistul din Braşov care şi-a atras simpatia românilor prin poveştile sale scrise cu umor pe blog, a intrat în colimatorul şefilor.

Marian Godină povesteşte că pe 8 februarie i-a reţinut permisul unui şofer care n-a acordat prioritate la o trecere de pietoni din Braşov, scrie adevarul.ro. Deranjată, Luana Minea, pasagera din dreapta, a ţinut să-l anunţe că e şefă la Crucea Roşie şi a făcut  presiuni. Poliţistul susţine că a fost mustrat de şefi pentru că şi-a făcut meseria. “La ieşirea din schimb, am fost chemat la birou”, a scris Godină pe Facebook.

“În birou şi-a făcut apariţia şi adjunctul şefului Poliţiei Braşov, care mi-a prezentat situaţia de parcă fusese prezent: «Nu era nici un pieton pe trecere, i-ai vorbit urât şi ai fost arogant. Există şi un martor». Ce martor? Şeful a zâmbit şi mi-a zis ironic: «Era unul pe trotuar care a văzut tot. Oricum, nu te văd bine, pentru că doamna face parte şi din ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică - n.a.) şi ţi-a făcut reclamaţie. Îţi dai seama că se va duce şi la domnul chestor, pentru că are intrare acolo»“, a povestit poliţistul.

Luana Minea a declarat că se va adresa justiţiei pentru că i-ar fi fost terfelită imaginea. Godină a mai menţionat: “În data de 15.02.2016, am fost chemat la Biroul de Control Intern, unde a trebuit să dau explicaţii pentru comportamentul avut faţă de şofer. (…). Şi pentru că nu sunt dobitoc şi ştiu foarte bine cum procedează aceşti şefi care se cred patroni, discuţia dintre mine şi acel şofer am înregistrat-o cu telefonul. Se aude foarte bine că i-am vorbit strict la subiect, ferm şi corect”. Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la IJP Braşov va fi efectuat un control.Marian Godină a publicat recent, la editura Curtea Veche, prima sa carte, “Flash-uri din sens opus”, în care îşi descrie, în stilu-i caracteristic, peripeţiile din activitatea de poliţist.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net