Playtech te-nvaţă: Cum să vă localizaţi telefonul, tableta sau PC-ul pierdut?

Ultima actualizare:

Pentru că uneori nu contează cât de precauţi sunteţi, trebuie să ştiţi cum să vă localizaţi un telefon, o tabletă sau un PC pierdut sau furat.

Nu există nici o garanţie că vă veţi mai recupera vreodată un gadget pierdut sau furat, merită în schimb să faceţi tot ce este posibil pentru a încerca. În plus, dacă nu veţi mai pune din nou mâna pe telefonul, tableta sau PC-ul vostru, ar trebui mâcar să vă asiguraţi că ,,noul proprietar” nu vă vede pozele din vacanţă sau orice alte documente sensibile. Activitatea de localizare implică multe scenarii şi fiecare vine cu avantajele şi dezavantajele sale. Mai jos, le voi detalia pe cele mai populare şi uşor de implementat, în speranţa că, data viitoare când veţi trece printr-o astfel de experienţă neplăcută veţi fi mai pregătiţi.

În teorie, atâta timp când un gadget este pornit şi conectat la internet, poate fi găsit. În unele cazuri, puteţi pune parolă pe el sau îi puteţi şterge tot conţinutul. Indiferent de context însă, trebuie să parcurgeţi câţiva paşi înainte ca aparatul în cauză să nu mai fie în posesia voastră. Din acel moment, este prea târziu şi nu mai aveţi nici o soluţie. Aţi fi tentaţi să credeţi că este mult mai probabil ca un astfel de tutorial să funcţioneze în cazul unui telefon sau al unei tablete cu un SIM de internet. În realitate, chiar şi dacă cineva v-a pornit laptopul şi s-a conectat la internet zece secunde, îl puteţi localiza cu o precizie mai mare decât v-aţi aştepta.

Vezi toate sfaturile pentru localizarea gadgetului pierdut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net