Pasionat de Coafură şi Hairstyle? Alege cel mai bun curs de coafor stilist

Ultima actualizare:
curs coafor stilist atelierele ilbah 1 jpeg

Curs Coafor Stilist la Atelierele ILBAH

Am descoperit zilele acestea o oportunitate reală pentru toţi cei care doresc să îşi inceapă o carieră în domeniul hairstyling-ului profesional, aceasta numindu-se: Curs Coafor Stilist la Atelierele ILBAH. Şcoli de coafură sau cursuri coafură sunt multe, însă pe noi ne-a impresionat calitatea cursului şi referinţele extraordinare primite de la stiliştii care au terminat cursul de coafură la Atelierele ILBAH.

Diferenţele care poziţionează această şcoală de coafură pe poziţiile fruntaşe sunt multe. Pe lângă o programă foarte bine structurată care se desfăşoară pe parcursul a 6 luni/ 3 zile pe săptămână/ 4-5 ore pe şedinţă, există un foarte mare interes pe parteă de promovare a tinerilor hairstylişti.

Deoarece nu există o reţetă general valabilă pentru a  te putea afirma  într-o sferă a formelor atent finisate, Atelierele ILBAH oferă şansă cursanţilor de a participa activ la evenimente mondene din sfera fashion, beauty sau a televiziunii.

Cursanţii lucrează astfel şi fac practică alături de profesionişti. Printre evenimentele la care coafor stiliştii au participăt enumerăm doar câtevă: Elite Model Look 2013, #artistik by Keune, Lansare Colectie Lena Criveanu / Mirela Diaconu, Shooting Copertă JOY, etc.

cursuri coafura atelierele ilbah 1 jpeg

Hairstyling-ul este o meserie frumoasă care implică foarte multă pregătire continuă şi documentare în privinţa noilor tendinţe.

Cursul de Coafor Stilist este unul fascinant prin intermediul cunoştinţelor oferite de trainerii Atelierele ILBAH specializaţi şi a parteneriatului cu KEUNE România, ale căror produse fac parte din gama de TOP.

curs hairstyle atelierele ilbah poza lipsa jpeg

HairStylingul este într-o continuă ascensiune şi tinde să se afirme ca o meserie la modă prin care creativitatea este pusa la încercare. Atelierele Ilbah iţi propun în acest sens  Cursul de Coafor Stilist.

Cursul de coafor este un curs autorizat?

Cursul de Coafor Stilist este unul de calificare de nivel 3 (nivel maxim, superior), iar absolvind acest curs vei putea practica meseria de coafor stilist atât în ţară, cât şi în străinătate, beneficiind de acreditarea Ministerului Muncii şi a Ministerului Educaţiei.

Mai multe detalii despre curs puteţi găsi la următorul link: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

Articol publicitar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net