Partide de sex în public în România

Ultima actualizare:

    Sexul în apă este fantezia multor cupluri pe care nu ezită să o pună în practică ori de câte ori au posibilitatea.foto: 123RF
Sexul în apă este fantezia multor cupluri pe care nu ezită să o pună în practică ori de câte ori au posibilitatea.foto: 123RF

Canicula a înfierbântat pe toată lumea, dar se pare că unii s-au lăsat complet controlați de instincte și au participat la partide de sex în public în România. Nu s-au rușinat deloc de privirile trecătorilor. Au scăpat de orice fel de inhibiții și au trecut la treabă acolo unde le-a venit.

În ultimii ani, sexul este un subiect din ce în ce mai discutat în presă, dar și în conversațiile triviale la care participă adulții și chiar copiii. Oamenii vorbesc foarte dezinvolt despre actele intime, dar se pare că unii au dus această dezinvoltură la un nivel extrem. Au trecut la partide de sex în public în România.

Partide de sex în public în România: S-au «iubit» în tribune la Untold Festival

Una dintre cele mai recente partide de sex în public în România a avut loc chiar la Untold Festival, în Cluj – Napoca. Doi tineri s-au lăsat purtați de valul muzicii, care i-a dus unul în brațele ceilulalt, dezbrăcați. Rapperul britanic Tinie Tempah a încins atmosfera atât de tare încât amorezii nu au mai rezistat și au început să facă sex chiar în tribunele stadionului.

Partide de sex în public în România: Moni i-a făcut «favoruri» lui Irinel Columbeanu

Deși se aflau într-un restaurant de fițe, pe vremea când erau căsătoriți, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost surprinși când se aflau în timpul unei partide de sex în public în România. Probabil că Moni nu a fost mulțumită de meniul oferit de local și a preferat să revină la ceea ce îi place cel mai mult, întrucât a fost filmată făcându-i sex oral celui cu care acum are un copil.

Nici bucureștenii nu au scăpat de „peisajele” interzise ale amorezilor prea înfierbântați. În anul 2012, doi tineri au fost filmați în timp ce întrețineau relații sexuale în lacul Snagov din București. Celor doi îndrăgostiți nu le-a păsat de loc că sunt văzuți și au dat frâu liber pornirilor sexuale, ajungând pe lista cu partide de sex în public în România.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net