Părinţii lui Dan Diaconescu nu-şi revin din şoc!

Ultima actualizare:

    Poliţiștii l-au săltat ieri, la ora  14.30, pe boss-ul OTV, din vila  sa din cartierul Primăverii
Poliţiștii l-au săltat ieri, la ora 14.30, pe boss-ul OTV, din vila sa din cartierul Primăverii

Dan Diaconescu a devenit celebru după ce a început un mega-serial despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu. A făcut 240 de episoade, care i-au adus foarte mulţi bani. S-a lăcomit şi a mai cerut 200.000 de euro unui primar. Ieri, a fost condamnat la cinci ani şi şase luni închisoare pentru asta.

De ieri, boss-ul OTV, Dan Diaconescu, este la închisoare. În jurul orei 14.30, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa de lux şi dus la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare.

”Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine”, a spus Dan Diaconescu, citat de Mediafax, după ce a fost scos, cu cătuşe la mâini, din vila sa din cartierul Primăverii. Pentru fostul candidat la fotoliul de la Cotroceni urmează 21 de zile de carantină, după care va fi stabilit locul unde va executa pedeapsa. Ar putea ajunge coleg în atelierul de pantofi cu Cristian Cioacă, închis 15 ani şi opt luni la Colibaşi, pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

În 2000, Dan  Diaconescu  a înființat OTV
În 2000, Dan Diaconescu a înființat OTV

Dan Diaconescu a fost condamnat pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand şi a omului de afaceri Petru Paul Ţârdea.Totodată, instanţa a decis ca în următorii cinci după eliberare, fondatorul PP-DD să nu mai poate activa în mass-media, după ce a creat momente celebre, cum ar fi cazul Elodia, promovarea Magdei şi a lui Tolea Ciumac, a transexualului Naomi.

În timpul serialului Elodia,  224.000 de persoane se  uitau în fiecare minut la OTV
În timpul serialului Elodia, 224.000 de persoane se uitau în fiecare minut la OTV

Magda Ciumac a fost  vedetă la DD, iar  Tolea Ciumac a venit  cu tomberonul în studio
Magda Ciumac a fost vedetă la DD, iar Tolea Ciumac a venit cu tomberonul în studio

Ar putea fi «coleg» cu Cristian Cioacă

Concret, a fost condamnat pentru că în 2009, Dan Diaconescu l-ar fi ameninţat în mod repetat pe Ion Moţ cu un material compromiţător, dacă nu îi dă 200.000 de euro, spun anchetatorii. Primarul i-ar fi dat clarvăzătorului Dorel Pârv, colaborator OTV, suma de 30.000 euro şi 42.000 lei, pentru Dan Diaconescu. După acelaşi scenariu, a fost ameninţat şi omul de afaceri Petre Paul Târdea, pentru a obţine suma de 100.000 euro, din care a primit doar 4.500 euro, prin ziaristul Mitruş Ghezea, condamnat şi el.

Din pedeapsă, vor fi scăzute cele patru zile petrecute în arest în iunie 2010, când procurorii l-au reţinut pentru suspiciunea de şantaj. Atunci, procurorul de caz a spus că averea lui Dan Diaconescu este de 34 de milioane de euro. Potrivit declaraţiei de avere din 2014, Dan Diaconescu deţinea 11 case, şapte clădiri, bijuterii de 400.000 euro, vânduse imobile de 2,15 milioane euro, plus celebrele maşini de lux, printre care şi Rolls Royce Phantom, cu care se deplasează.

Cine e Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a strâns  o avere uriașă și se plimbă  cu acest Rolls Royce Phantom,  de 200.000 de euro
Dan Diaconescu a strâns o avere uriașă și se plimbă cu acest Rolls Royce Phantom, de 200.000 de euro

Cristian Dan Diaconescu, 47 de ani, a fost candidatul PP-DD la preşedinţia României, în 2014. Absolvent al Facultăţii de Mecanică a Institutului Politehnic din Bucureşti, Diaconescu a intrat în presă încă din 1990 lucrând, printre altele, la ”Curierul Naţional”, ”Jurnalul Naţional”, ”Cotidianul” şi ”Tele 7 abc”.În anul 2000, Diaconescu şi-a deschis propriul post de televiziune, OTV, la care modera emisiunea ”Dan Diaconescu în direct”.

Părinții realizatorului nu-și revin din șoc

Părinții lui Dan Diaconescu
Părinții lui Dan Diaconescu

Părinții lui Dan Diaconescu sunt devastați de durere. Au aflat că fiul lor a fost condamnat de la televizor. De când a primit vestea bătrâna plânge încontinuu. Un vecin, prieten al familiei, este singura persoană care a fost primită astăzi în casa din Caracal, unde a copilărit Dan Diaconescu. Bărbatul a mers, imediat ce a aflat vestea, la vecinii săi pentru a-i consola.

În această casă din Caracal  a copilărit Dan Diaconescu
În această casă din Caracal a copilărit Dan Diaconescu

«Șocul este foarte mare. Se așteptau la o condamnare, dar nu la 5 ani și jumătate. Doamna Maria plânge încontinuu. Am vrut să-i dau un Xanax, dar a refuzat. Colonelul e mai tare, seamănă cu Dan. I-a sunat foarte puțin. A vorbit cu mama lui și i-a spus să fie tare și să nu mai plângă», a spus bărbatul. Vestea a șocat toți caracalenii care sunt convinși că politica l-a băgat în bucluc. «Nu îmi vine să cred. E un băiat foarte bun. Dacă nu intra în politică era bine. Noi toți l-am votat. Sigur făcea treabă bună dacă era ales», a mai spus un vecin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net