Isterie! Un urs a încercat să intre în Cabana Postăvarul

Ultima actualizare:

    Ursoaica se află în apropierea unui hipermarket din BraşovFoto: arhivă personală
Ursoaica se află în apropierea unui hipermarket din BraşovFoto: arhivă personală

Panică în județul Brașov. De câteva săptămâni oamenii anuță la 112 tot mai multe apariții și atacuri ale sălbăticiunilor, chiar în orașe sau sate.

Cel mai recent caz a avut loc sâmbătă noaptea, în Poiana Brașov. Administratorul Cabanei Postăvarul a dat alarma în jurul orei 23.00, după ce un urs a încercat să pătrundă în clădire. Fiara a lovit ușa cabanei și a reușit chiar să o distrugă. Nu a reușit să intre pentru că lătratul câinilor din apropierea cabanei l-a speriat, iar animalul sălbatic a fugit înapoi în pădure. Ursul ar fi putut produce o tragedie în orice moment deoarece în zona cabanei, la acea oră, se aflau în jur de 50 de persoane. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar administratorul imobilului a cerut autorităților să ia măsuri urgente, mai ales că nu este prima oară când urșii dau târcoale cabanei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza județului Brașov au fost date la 112 nu mai puțin de 12 apeluri legate de prezența urșilor. O parte dintre ele au semnalat apariția sălbăticiunilor în localitatea Fundata, iar restul au fost legate de un pui de urs care se plimba nestingherit și căuta mâncare pe străzile din Brașov. În jurul orei 2.00, jandarmii brașoveni au fost alertați de prezența unui animal sălbatic în cartierul Astra. Oamenii legii au periat zona, dar nu au reușit să dea de urma ursului. Câteva zeci de minute mai târziu, fiara a fost văzută în zona Răcădău, s-a plimbat pe Calea București, unul dintre cele mai circulate bulevarde din Brașov și a ajuns până pe strada Soarelui. Nici de această dată jandarmii care au patrulat zonele menționate nu au dat de urma ursulețului.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net