I-au anunţat că le-a murit bebeluşul abia după cinci zile

Ultima actualizare:

    Bebelușul a fost internat la Spitalul “Sfânta Maria”, din Iași
Bebelușul a fost internat la Spitalul “Sfânta Maria”, din Iași

Părinţii unui bebeluş care a fost internat la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi au fost anunţaţi, ieri, de medici, că sâmbătă, 9 august, copilul le-a murit.

Băieţelul din Vaslui fusese, iniţial, internat la Spitalul “Cuza Vodă” din Iaşi, având o malformaţie de cord şi sindrom Down. Apoi, bebeluşul a fost transferat la Spitalul “Sfânta Maria”, unde, din lipsă de locuri, mama sa nu a putut rămâne cu el, potrivit “Ziarul de Iaşi”.

Când s-a făcut transferul, cadrele medicale au uitat să treacă în fişa copilului numărul de telefon al părinţilor bebeluşului. Astfel că părinţii au aflat de moartea copilului lor după cinci zile de la deces, când, în sfârşit, medicii de la “Sfânta Maria” s-au gândit să-i contacteze pe colegii de la “Cuza Vodă” ca să le ceară numărul părinţilor.

Medicii nu au avut telefonul părinţilor

„Noi încă de pe Salvare le-am dat numărul de telefon, deci la fişa lui trebuia să fie. Ne-am interesat de el în ambele spitale, nevastă-mea chiar l-a întrebat pe medicul de la «Sf. Maria» dacă mai e nevoie de ceva şi a spus că nu. Băiatul era ţinut la Terapie Intensivă şi de-aia nevasta n-a avut voie să stea cu el”, a spus tatăl copilului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net