Femeia-cyborg vine în București

Ultima actualizare:

Moon Ribas, supranumită Femeia-cyborg, cofondatoarea Fundației internaționale Cyborg, va fi prezentă la București la Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment „business to business”, dedicat soluțiilor digitale, mobile și software, care va avea loc la Romexpo în perioada 8 – 9 octombrie.

“Anul acesta, Internet & Mobile World a fost construit în jurul conceptului de « Digital Transformer », fiind destinat acelor profesioniști care au înțeles că viitorul este digital și că fiecare dintre noi are un rol crucial în transformarea digitală a companiilor noastre. Orice încercare de a rămâne ancorat în vechiul mod de a face lucrurile nu este decât o cale sigură spre eșec. În acest moment, ideile cheie sunt: adaptare, transformare , inovare. La confluența acestor idei se află IMWorld, eveniment care aduce la un loc toți jucătorii relevanți din digital și publicul de business interesat de subiect,” a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Astfel, participanții la IMWorld 2014 vor avea ocazia sa o cunoască pe Moon Ribas, femeia-cyborg , care și-a implantat un senzor care vibrează la fiecare cutremur, indiferent de locul în care acesta se produce. Moon Ribas va vorbi la IMWorld 2014 despre experiențele sale unice ca cyborg și va face cunoscută viziunea pe care o are asupra viitorului iminent în care tehnologia va fi parte din noi.

Alături de Moon Ribas, la IMWorld, vor fi prezenti și lideri ai online-ului, precum Benjamin Ampen , responsabil pentru dezvoltarea noilor piețe din Europa în cadrul Twitter, sauJosh Partridge, director de publicitate pentru EMEA la Shazam. 

De altfel, ca în fiecare an, la eveniment, vor lua parte numeroși speakeri renumiți la nivel internațional în domeniile în care activează. Mozilla, o prezență constantă la IMWorld, va fi reprezentată de Chris Heilmann, Principal Evanghelist, care va vorbi despre viitorul aplicațiilor și va spune ce anume ar trebui să facă, atât dezvoltatorii, cât și companiile pentru a nu rămâne în afara pieței, într-o economie în continuă schimbare.Vezi Agenda IMWorld.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net