Cumplit. Bărbat mort după ce a fost lovit de două ori de un TIR

Ultima actualizare:

    Bărbatul a murit pe locfoto: arhivă
Bărbatul a murit pe locfoto: arhivă

Un bărbat a murit, miercuri, după ce a fost lovit de un TIR pe DN 68A, în localitatea Dumbrava din judeţul Timiș. Poliţiştii spun că, după lovitura iniţială, şoferul autocamionului a plecat, apoi s-a întors şi a mai trecut o dată peste bărbat.

“În jurul orei 7.00 dimineața, un bărbat a condus un TIR pe DN 68A în localitatea Dumbrava din județul Timiș, dinspre Lugoj spre Deva, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton care se deplasa, se pare, pe acostamentul drumului, în aceeași direcție de mers. În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 76 de ani din Dumbrava, a decedat. În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, a declarat Ancuța Morariu, potrivit Mediafax.

Potrivit polițiștilor care au mers la locul accidentului, bărbatul de 76 de ani transporta lemne de foc cu o roabă când a fost lovit de autocamion.

Șoferul TIR-ului și-a continuat drumul, apoi, la aproximativ o sută de metri de accident, s-a întors și a mai trecut o dată cu autotrenul peste bărbat, călcându-l cu roțile pe cap, au spus sursele citate. Şoferul autotrenului nu le-a putut explica poliţiştilor de ce a făcut manevrele respective.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net