Cum să faci rost de bani în 2 ore?

Ultima actualizare:

Știți ce greu e să faci rost de bani atunci când ai urgent nevoie de o anumită sumă? Și nu vorbim de foarte mulți bani, ci mai degrabă de sume relativ mici. Apelezi la unul și la altul și nu are nimeni să îți împrumute. Motivele sunt diverse: nu au luat salariul, nu mai au bani, au și ei nevoie de bani, nu dau bani cu împrumut.

Și parcă, în asemenea momente, îți vine să nu mai ceri nimic de la nimeni și îți promiți ca data viitoare să ai tu niște bani puși bine, ca să nu mai ajungi în această situație. Ghinionul este că nu ne ținem de aceste planuri, din cauze multiple: nu ne ajung banii sau apar situații neprevăzute. Plus că atunci când nu îți împrumută nimeni bani, te și superi, uneori ți se pare că au ceva cu tine. Norocul este că acum există niște soluții foarte bune de a face rost de bani.

Recent m-am confruntat și eu cu o situație neprevăzută, în care am avut nevoie de bani rapid. Săptămâna trecută m-a sunat un văr de-al meu de la Constanța, să mă invite la nunta lui, în week-end. Evident că nu puteam să nu mă duc. Doar că invitația a picat așa, pe nepusă masă, și nu mai aveam bani și de nuntă. În plus, prietena mea voia și niște pantofi noi care să se asorteze cu rochia pe care urma să o poarte la nuntă. Aveam nevoie de 200 de lei pentru pantofi, că doar nu puteam lăsa fata fără încălțări noi la nuntă, și de 800 de lei pentru dar. Adică 1000 de lei în cap.

De unde să fac rost de bani? Nu mai voiam să cer de la nici un prieten. Știam sigur că iar o să facă bășcălie de mine că mă duc la distracții, că îi cumpăr fetei pantofi, în loc să ies cu ei la băute și în final să îmi spună că de fapt nici ei nu mă pot ajuta.

Cum să fac rost de bani? M-am băgat rapid pe net și am dat o căutare după împrumuturi. Din două – trei clickuri, Google m-a dus la pagina Viva Credit. Știam de ei pentru că văzusem o reclamă la tv. Pe pagina lor de internet, am văzut că pot să împrumut toată suma, adică cei 1.000 de lei, într-o singură rată, pentru o perioadă scurtă de timp. Partea cea mai frumoasă la toată treaba aceasta e că primești banii în cont în 2 ore.

De pe site-ul Vivacredit.ro am mai aflat că sumele care pot fi împrumutate sunt între 100 și 1.000 de lei și pot da banii înapoi între 1 zi și 35 de zile. Cel mai util la Viva Credit e că totul se întâmplă online, din fața computerului de acasă sau de pe mobil.

Așa că am completat cererea de împrumut (Vivacredit.ro/register), am trimis o copie după cartea de identitate pe email (suport@Vivacredit.ro), iar 2 ore mai târziu, aveam banii în cont. Așa am făcut toată lumea fericită: prietena mea s-a distrat la nuntă și a primit și o pereche de pantofi noi, iar vărul meu s-a bucurat foarte tare că am fost alături de el, în cel mai fericit moment din viața lui!

Iar împrumutul pe care l-am luat de la Viva Credit® m-a făcut și pe mine foarte fericit: e gratuit fraților, adică 0% dobândă și 0% comision!

Plus că nu te ”ard” la buzunar dacă vrei să le dai banii mai repede. Dacă veți lua și alte împrumuturi de la ei, o să vedeți că dobânda plătită este exact pe zilele pe care ați luat credit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net