Caz șocant! O româncă a încercat să-și vândă copilul în Italia

Ultima actualizare:

    O româncă a vrut să-și vândă copilul în Italiacaptură video
O româncă a vrut să-și vândă copilul în Italiacaptură video

Caz înfiorător. O româncă a vrut să-și vândă copilul nou-nou născut pe suma de 20.000 de euro. Femeia care voia să-l cumpere a purtat timp de nouă luni o ”burtă” falsă pentru a-și induce în eroare prietenii și familia, însă, s-a răzgândit în momentul în care a văzut că fetița este mulatră.

O româncă din Italia a vrut să-şi vândă copilul nou-născut în schimbul sumei de 20.000 de euro. Poliţia a arestat-o pe româncă, pe cea care trebuia să cumpere copilul şi pe bărbatul care acţiona ca intermediar. Ei riscă 12 ani de închisoare pentru fapta lor

Suma i-a fost oferită de o femeie care pe durata celor nouă luni de sarcină a purtat o burtă falsă pentru a-şi păcăli rudele şi prietenii. Aceasta s-a dus la primăria oraşului unde locuieşte si a cerut informaţii despre înregistrarea unui copil născut acasă. În momentul în care mama falsă nu s-a mai prezentat pentru a-şi înregistra naşterea, funcţionarii au alertat poliţia.

Autoritățile s-au confruntat cu o adevărată telenovelă. Femeia care trebuia să ocmpere pe nou-născută a refuzat să mai facă ”tranzacția” în momentul în care a văzut că aceasta este mulatră. Copila a ajuns într-un centru de plasament.

„Această poveste pare ireală, un roman care ne-a implicat pe toţi, poliţiştii care au intervenit, femeile care au colaborat şi nevoia de a afla ce s-a întâmplat cu micuţa. A fost găsită după multe percheziţii în Latina, Anzia, Nettuno, pentru care le mulţumesc colegilor. Ea a fost găsită la Roma.Preţul a fost negociat între 15 şi 20.000 de euro. Nu avem cum să ştim cât a fost plătit. Paradoxal, suma era considerată suficientă pentru cumpărarea acestei minunate şi frumoase fetiţe”, a spus Antonio Galante, șeful echipei de investigație, potrivit Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net