Catalog Ikea 2016

Ultima actualizare:
Noul catalog Ikea vine cu produse cu preţuri mai mici
Noul catalog Ikea vine cu produse cu preţuri mai mici

Noul catalog Ikea 2016 anunță o schimbare majoră în gama de produse. Compania suedeză a decis scoaterea de la vânzare a unui produs foarte popular printre cumpărători, becurile incandescente. Toată gama de produse de iluminat incandescente va fi înlocuită cu becuri LED. Reprezentanții companiei dau asigurări că prețurile vor fi accesibile.

Becurile incandescente nu vor mai fi comercializate în magazinul Ikea din Capitală. Aceasta este numai una din noutățile anunțate de retailerul suedez odată cu lansarea noului catalog Ikea 2016. Becurile incandescente vor fi înlocuite cu becuri LED, iar reprezentanții companiei dau asigurări că prețurile vor fi accesibile. ”Prețurile becurilor cu LED oferite de magazin vor fi printre cele mai mici de pe piață, deoarece ne dorim ca toată lumea să-și permită să trăiască o viață mai responsabilă acasă”, a declarat Steve Howard, Chief Sustainability Officer, Ikea Group, citat de responsabilitatesociala.ro.

Catalog Ikea 2016. Schimbarea, în vigoare din septembrie

”Știați că dacă un milion de oameni ar schimba câte un singur bec incandescent cu unul de tip LED, acest lucru ar fi egal cu retragerea a 3.900 de mașini timp de un an, din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon? Pentru că ne dorim să susținem un stil de viață responsabil, vă anunțăm că, începând cu luna septembrie, gama de iluminat disponibilă în magazinul nostru va fi formată în totalitate din becuri LED sau produse compatibile cu acestea”, au anunțat reprezentanții Ikea.


    Noul catalog Ikea vine gratuit la ușa bucureștenilorfoto: arhiva personală
Noul catalog Ikea vine gratuit la ușa bucureștenilorfoto: arhiva personală

Noul catalog Ikea 2016, la ușa bucureștenilor, dar și online

Până la data de 6 septembrie 2015, noul ctalog Ikea 2016 ajunge gratuit la ușile celor care locuiesc în București, Ploiești, Pitești și împrejurimi. Toți cei interesați de produsele retailerului suedez pot răsfoi catalogul și online www.IKEA.ro/Catalogul_IKEA_2016 sau în aplicațiile mobile disponibile în Play Store (Android) și App Store (iOS).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net