Carambol cu patru maşini, în Olt. Au fost rănite 9 persoane

Ultima actualizare:

    Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare
Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, în judeţul Olt. Nouă persoane au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate patru maşini.

Accidentul a avut loc pe DN65, în apropiere de localitatea Valea Mare. Unul dintre autoturismele implicate, în care se afla un bărbat și o femeie, a derapat și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea șoselei, scrie România Tv.

O altă mașină care venea din spate și în care se aflau doi tineri din Craiova a frânat brusc, fiind lovită din spate de un al treilea autoturism, în care se aflau un bărbat, o femeie și un copil de patru sau cinci ani. Autoturismul lovit din spate a fost proiectat pe contrasens, unde a fost izbită de o altă mașină.

În accident au fost răniţi pasagerii din cea de-a doua maşină, un bărbat de 28 de ani din Craiova, care avea dureri la cap, la mână şi zgârieturi la picioare, şi o femeie de aceeaşi vârstă, care avea dureri la cap.

Cele două victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net