Bacalaureat 2015 subiecte Fizică

Ultima actualizare:
Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: Prima pagină
Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: Prima pagină

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică. Vineri (3 iulie) la ora 9.00, liceenii au primit subiectele pentru ultima probă la bacalaureat, proba la alegere a profilului. La profilul real, aceștia au avut de rezolvat două subiecte la proba de fizică, aceasta respectând structura de până acum a examenului de maturitate la Fizică. Subiectele au inclus întrebări despre masă și mărimi fizice.

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică – La ultima probă de la bacalaureat, elevii de la profilul real au avut de ales între materiile Biologie, Chimie, Fizică și Geografie. Examenul a început la ora 9.00, atunci când au venit și subiectele de examen, iar elevii au avut trei ore la dispoziție pentru rezolvarea exercițiilor. Subiectele la Fizică sunt structurate în trei părți, potrivit modelelor publicate de Ministerul Educației, care va publica și baremele pentru Bacalaureat 2015 subiecte Fizică în jurul orei prânzului.

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: Cum arată subiectele

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: A doua pagină
Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: A doua pagină

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică – la această probă, elevii au primit două foi de examen care conțin trei subiecte. Primul subiect, cel de fizică mecanică, este notat cu 15 puncte și a constat în întrebări de tip grilă, pentru care a fost necesară rezolvarea exercițiilor pe ciorne pentru alegerea răspunsului corect. Întrebările au fost despre unități de măsură, viteză, mărimi fizice, lungimea unui resort și masă. Partea a doua din primul subiect a fost notată tot cu 15 puncte și a constat în rezolvarea unei probleme prin reprezentarea forțelor care acționează asupra unei lăzi, calcularea valorii acestora, a coeficientului de frecare și a accelerației lăzii. Bacalaureat 2015 subiecte Fizică – o altă problemă la subiectul I a privit energia potențială, energia cinetică, viteza și intervalul de timp în care un corp parcurge o distanță dată. Subiectul al doilea a fost punctat cu 30 de puncte, și a cuprins, în total, cinci probleme de rezolvat.


    Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: A doua paginăfoto: Adevărul
Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: A doua paginăfoto: Adevărul

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică: Desfășurarea examenului

Bacalaureat 2015 subiecte Fizică – elevii au intrat în examen la ora 8.30, iar examenul a început la ora 9.00, când aceștia au primit subiectele. Și la ultima probă a examenului de bacalaureat elevii au intrat în săli pe baza unui act de identitate și le-a fost interzis să intre în sala de examen cu obiecte precum telefoane mobile, manuale, notițe sau poșete. Cei care au avut astfel de obiecte la ei le-au lăsat în pungi etichetate,într-o altă sală, supravegheate de unul dintre profesorii din echipa de control. Aceștia au completat o declarație care cuprinde o listă a obiectelor respective. Bacalaureat 2015 subiecte Fizică – elevii au voie să scrie pe foaia de examen numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră, iar desenele și schemele pot fi realizate numai cu creion cu mină neagră.

Edu.ro: Rezultate Bacalaureat 2015 – 66% dintre elevi au promovat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net