Au dansat printre inspectori şi jandarmi

Ultima actualizare:

    Inspectorii antifraudă  au verificat încasările  cluburilor din Mamaia
Inspectorii antifraudă au verificat încasările cluburilor din Mamaia

Scandal în Mamaia: Kudos, un cunoscut club de muzică electronică, a fost închis duminică după-amiază, în urma unui control întreprins de inspectori ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Supăraţi pentru că le este întreruptă petrecerea, clienţii i-au huiduit îndelung pe inspectori, dar au continuat să danseze în club.

Ultima zi a minivacanţei care a marcat deschiderea sezonului estival s-a lăsat cu circ la Mamaia. Clubul Kudos, preferat de amatorii de muzică electronică, a fost “călcat” de inspectori ANAF, care au închis localul, fiindcă angajaţii nu emiseseră bonuri fiscale. În afară de suspendarea activităţii pentru 30 de zile, inspectorii l-au amendat pe proprietarul clubului cu 13.000 de lei.Angajaţii ANAF au pus anunţul în geamul unităţii, ca şi în cazul altor firme a căror activitate a fost suspendată pentru nereguli fiscale. În ciuda faptului că barul era închis şi angajaţii de la antifraudă verificau băuturile, muzica duduia în boxe. Mulţi dintre turişti dansau printre inspectori, după ce îi huiduiseră în momentul descinderii în club. Mai mult, potrivit reporterntv.ro, petrecăreţii i-au luat în derâdere pe inspectori, făcându-şi selfie-uri cu aceştia.În timpul minivacanţei de 1 Mai, aproape 200 de inspectori antifraudă au verificat cluburi şi terase din Mamaia şi din Vama Veche, destinaţiile preferate de turişti la început de sezon.

Inspectorii antifraudă  au verificat încasările  cluburilor din Mamaia
Inspectorii antifraudă au verificat încasările cluburilor din Mamaia

Era clubul pe care îl preferau vedetele

Clubul de pe plaja Kudos din Mamaia era locul unde vedetele din România îşi dădeau întâlnire an de an, de 1 Mai. Printre cei care s-au distrat acolo nopţi şi zile la rând s-au numărat Anda Adam, Andrei Gheorghe, Cosmina Păsărin sau Dj Wanda, care a şi mixat mai mulţi ani la rând alături de dj cunoscuţi precum Pagal sau Rosario Internullo.

“Era cel mai frumos loc sub soare din Mamaia. Acolo s-a scris istorie în muzica electronică. Toată lumea bună era acolo de 1 Mai”, îşi aminteşte Dj Wanda. Sâmbătă, când ANAF a închis clubul, printre petrecăreţii de pe plajă se aflau şi Mihai Chiţu, câştigătorul de la “Vocea României”, cu amanta sa, Andra Petcu.

Anda Adam  şi Dj Wanda
Anda Adam şi Dj Wanda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net