Apucături de judecătoare: şi-a bătut amicul cu peşti vii

Ultima actualizare:

    Mirela Alexandra Popescu, un magistrat iute la mânie
Mirela Alexandra Popescu, un magistrat iute la mânie

O judecătoare stagiară din Târgu-Jiu i-a şocat pe cei prezenţi într-un club din oraş. Mirela Alexandra Popescu i-a dat cu un peşte viu peste faţă unui amic, Mădălin Cremeneanu, în timp ce se aflau într-un club de fiţe. În “replică”, tânărul de 25 de ani i-a spart parbrizul maşinii şi a tăiat-o pe fată la un deget. Mădălin Cremeneanu a fost arestat.

Mădălin Cremeneanu, fiul unui afacerist din Târgu-Jiu, a fost arestat zilele trecute pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Tânărul este suspectat că a distrus maşina unei judecătoare stagiare, care este fiica unui profesor universitar. Motivul de la care a pornit totul este halucinant! Mirela Alexandra Popescu, tânăra judecătoare de la Târgu Cărbuneşti, l-a lovit cu un peşte crud peste faţă pe Mădălin Cremeneanu, iar bărbatul şi-a vărsat nervii pe maşina femeii, căreia i-a spart parbrizul. În atac, tânărul a folosit o sabie, iar judecătoarea s-a ales cu o rană la mâna stângă. Totul s-a întâmplat în faţa unui club din Târgu-Jiu.

Tatăl agresorului susţine că fiul său i-a spus că ajunsese în pragul disperării: „S-a ajuns aici din cauza faptului că ei, aşa-zişii săi prieteni, râdeau de el pe Facebook. El este mai gras, iar ei îi spuneau Balena şi i-au mai adus şi alte jigniri. Nu ştiu ca fiul meu să consume droguri. Noi l-am învăţat să fie respectuos, responsabil. Se ocupă singur de o mică pensiune aici, la Târgu-Jiu. Aşa îşi câştigă banii. Nu îmi pot explica ce s-a întâmplat cu Mădălin de a reacţionat aşa. Nu trebuia. El mi-a spus că nu a mai suportat presiunea care era pe el, jignirile prietenilor săi, care râdeau de el că este gras. De două zile era cu nervii întinşi la maximum. El era singur, ei, răutăcioşi”, a declarat Viorel Cremeneanu.

Mădălin Cremeneanu a fost  arestat pentru 30 de zile
Mădălin Cremeneanu a fost arestat pentru 30 de zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net