Andreea Avramescu, studenta care a murit la câteva minute după o prezentare, a intrat prima la Cibernetică

Ultima actualizare:

    Andreea Avramescu era studentă la Cibernetică şi preşedinta organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte.
Andreea Avramescu era studentă la Cibernetică şi preşedinta organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

Vestea morţii studentei Andreea Avramescu, petrecută vineri seară, la un seminar în Centrul de Agrement Poiana Pinului din Buzău, a căzut ca un trăsnet asupra celor care au cunoscut-o. Ea a fost o elevă eminentă, o studentă model, iar astăzi ar fi împlinit 21 de ani.

Andreea a fost elevă a Colegiului Naţional „Unirea" din Focşani până în anul 2010.

„A terminat liceul în 2010. O elevă excepţională, olimpică la matematică, la geografie, la economie, la economie fiind chiar premiată naţional. A fost prima pe listă la Facultatea de Cibernetică. Este o veste extrem de tristă", ne-a declarat Cornel Noană, directorul Colegiului Naţional „Unirea", unde a studiat Andreea.

Colegii sunt în stare de şoc

Fata era preşedinta organizaţiei neguvernamentale Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP) o organizaţie formată exclusiv din studenţi, care le oferă acestora cadrul necesar pentru ca ei să se dezvolte pe diverse domenii.

Colegii din cadrul organizaţiei sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat cu şefa lor.

„Am auzit ceva de ieri, dar am preferat sa neg. Pur si simplu nu pot să accept că un om atât de frumos a avut un drum atât de scurt. Îmi pare foarte rău şi nu pot să-mi închipui ce e în inima prietenilor apropiaţi sau a părinţilor. O sa îmi amintesc cu drag de tine, Andreea", scrie Andreea Banu, o prietenă a studentei decedate.

„Un om pe care l-am respectat enorm. Va rămâne vie în amintirea noastră", scrie şi Alexandru Măxineanu, un alt coleg de la VIP.

În urmă cu mai puţin de jumătate de an Andreea Avramescu a scris un text în care povesteşte cât de mult a transformat-o VIP într-un profesionist de elită şi într-un tânăr cu entuziasm.

"Nu ar fi existat altcineva care să mă schimbe într-un om mai bun. Şi nu pot să exprim în niciun fel cum este el, pentru că VIP-ul nu se scrie, nu se povesteşte, se simte. Şi tocmai din aceste motive, nu o să scriu despre el şi sper să nu te dezamăgesc pe tine, ce ai intrat să citeşti despre VIP România. Eu vreau doar să îi mulţumesc!

Vreau să îi mulţumesc VIP-ului că atunci când nu ştiam cine sunt ca profesionist, mi-a dat o comunitate şi mi-a dezvoltat o pasiune. Mi-a dat mii de resurse cu informaţie şi m-a lăsat să îmi fac o părere, m-a lăsat să fiu liberă şi apoi m-a împins de la spate să îmi expun părerea în faţa oamenilor mari pe care îi admiram cu atâta ardoare. M-a pus să mă lupt pentru părerile mele, m-a făcut să muncesc mult, dar cu drag, m-a adus în situaţii în care pasiunea mea devenea mai mare ca mine şi m-a făcut să mă autodepăşesc.

Vreau să îi mulţumesc VIP-ului că m-a învăţat că se poate. M-a învăţat că elita, profesionalismul, moralitatea şi informaţia pot trăi toate laolaltă dacă găseşti mediul şi oamenii potriviţi. M-a învăţat că dacă vreau schimbare, trebuie să o fac cu mâna mea. M-a învăţat că dacă vreau bine, trebuie să îl fac cu mâna mea. M-a învăţat că dacă vreau să duc pe culmi înalte educaţia, trebuie să o fac cu mâna mea", scrie Andreea într-un comentariu asupra activităţii sale de la VIP.

Andreea Avramescu era studentă la Cibernetică şi preşedinta organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte.
Andreea Avramescu era studentă la Cibernetică şi preşedinta organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

Sfârşit brusc şi inexplicabil

Andreea Avramescu, venită împreună cu colegii la un seminar VIP găzduit, în acest weekend, de Centrul de agrement de la Poiana Pinului, a murit vineri seară, la câteva minute după ce a susţinut o prezentare.

Nici până acum nu se cunoaşte cauza morţii, cadavrul studentei aflându-se în prezent la morga din Buzău. Cel mai probabil, sicriul cu trupul neînsufleţit al tinerei va ajunge la Focşani mâine.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net