Agresorul milionarilor din Piteşti, eliberat pentru bună purtare

Ultima actualizare:

    Dumitru Vasile Burcea, zis Bebe, a fost condamnat la 10 ani de puşcărie pentru că a lovit şi omorât o femeie în 2007  Foto: Arhivă Personală / Mediafax / Click!
Dumitru Vasile Burcea, zis Bebe, a fost condamnat la 10 ani de puşcărie pentru că a lovit şi omorât o femeie în 2007 Foto: Arhivă Personală / Mediafax / Click!

Are 33 de ani, un corp “umflat” la sală şi tatuaje desenate în cei 6 ani de puşcărie pe care i-a executat. Dumitru Vasile Burcea, zis Bebe, a îngrozit o ţară întreagă după ce, în urmă cu două săptămâni, a dat buzna în vila unui om de afaceri din Piteşti şi cu o singură lovitură a băgat-o în comă pe soţia milionarului. Dacă n-ar fi fost eliberat mai devreme, pentru bună purtare, atacatorul n-ar fi făcut acum alte victime.

16 mai, ora 22.30. Piteşti. Milionarul Ovidiu Cristescu (40 de ani) s-a dus la culcare împreună cu băieţelul lui de 6 ani. Fetiţa de 8 ani se afla în camera alăturată, cu bona. Camy Cristescu (41 de ani), soţia omului de afaceri, ieşise pe terasa vilei-fortăreaţă, în care se mutaseră de doar două luni, să ia aer înainte de culcare. Atunci, un bărbat musculos, cu o şapcă pe cap şi ochelari cu rame groase, negre s-a năpustit asupra ei şi a lăsat-o fără suflare într-o baltă de sânge.

Deşi arată ca o fortăreaţă, vila din Piteşti a soţilor Cristescu a  fost o “jucărie” pentru Bebe
Deşi arată ca o fortăreaţă, vila din Piteşti a soţilor Cristescu a fost o “jucărie” pentru Bebe

Bărbatul a pătruns apoi în casă, a urcat la etaj, l-a lovit cu o bâtă pe bărbatul aflat în dormitor şi a luat de pe o masă 5.000 euro şi 7.000 lei. Nu s-a atins de copii şi s-a făcut nevăzut într-o clipită. Soţia omului de afaceri s-a trezit din comă abia după 10 zile, dar starea ei este în continuare critică.

23 mai, ora 22.00. Mangalia. Un alt om de afaceri a fost atacat în propria vilă împânzită de camere de supraveghere. Vasile Neagu, cunoscut drept „nea Vasile Butelie” pentru că deţine o firmă de butelii de aragaz, s-a trezit în casă cu un necunoscut, înarmat cu o sabie. Individul l-a atacat, lovindu-l cu pumnii în cap. Neşansa atacatorului a fost că Vasile a lucrat ani de zile în Armată şi a ştiut să se apere.

Soţii Cristescu
Soţii Cristescu

S-a bătut parte în parte cu agresorul până când acesta a abandonat lupta şi a fugit cu mâna goală. Proprietarul a sunat la 112 şi poliţiştii l-au identificat pe “atacatorul în serie” după imaginile surprinse de camere.

Burcea stă într-o locuinţă  socială din Cisnădie
Burcea stă într-o locuinţă socială din Cisnădie

Îl cheamă Dumitru Vasile Burcea, are 33 de ani şi e din Cisnădie, judeţul Sibiu. Are la activ 15 tâlhării cu violenţă în Franţa, Elveţia şi Olanda. Asta după ce a fost eliberat condiţionat în 2013 pentru bună purtare. El avea de ispăşit o pedeapsă de 10 ani, după ce a atacat o femeie de 74 de ani, pe o stradă din Sibiu.

Dumitru Vasile Burcea  (33 de ani) a fost arestat pentru  30 de zile de Tribunalul Argeş
Dumitru Vasile Burcea (33 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Argeş

La scurt timp, bătrâna a murit din cauza loviturilor primite. Dumitru Burcea, zis Bebe, este un personaj de temut în zona Sibiu-Cisnădie. Are 4 clase, dar trage de fiare, are corpul tatuat din cap până-n picioare şi iscă scandaluri ori de câte ori apare prin cluburile din Sibiu. Marţi, el a fost săltat de poliţişti dintr-un ghetou din Cisnădie, acolo unde stătea cu iubita, într-o locuinţă socială. Bebe are şi un băieţel de 10 ani cu o altă femeie cu care n-a fost însurat niciodată şi care l-a părăsit pe când se afla după gratii.

Bebe, surprins  de camere
Bebe, surprins de camere

La audieri, agresorul a negat că ar fi intrat în casa soţilor Cristescu, dar surse judiciare afirmă că anchetatorii au găsit, în urma jafului din vila omului de afaceri din Piteşti, probe biologice care l-ar incrimina pe suspect. Miercuri, Burcea a fost arestat pentru 30 de zile de Tribunalul Argeş.

"Nu era violent"

Declaraţii vecini
Declaraţii vecini

Maria Miruţ, verişoară: Am auzit că l-a luat poliţia. Era înţelegător, nu aveai treabă cu el. Pe mine mă ajuta, îmi dădea mâncare la copii. Nu era violent.Dumitru Opriş, vecin: Nu arăta, dar nu ştiu ce ascunde în spate fiecare.  Aşa era liniştit, nu făcea scandal aici. Nu ştiu cu ce se ocupa. Pleca, venea.Vecină:  Am văzut maşinile de poliţie aici, dar altceva nu ştiu. Nu ştiu. Eu când m-am mutat în căminul acesta, el era în puşcărie. Nu ştiu de ce a ajuns în puşcărie. Aici nu a făcut prostii. În altă parte nu ştiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net