28 noiembrie, încă o șansă la cumpărături cu reduceri Black Friday (Publicitate)

Ultima actualizare:

Dacă săptămâna trecută clienții au fost bombardați de oferte cu discounturi care mai de care mai interesante în cadrul promoțiilor Black Friday, începând de astăzi și până la finalul lunii o bună parte din magazinele online organizează al doilea val de reduceri sub aceași titulatură. Evenimentul se încadrează în perioada tradițională pentru astfel de reduceri, în ultima zi de vineri a lunii noiembrie.

Astfel, magazinele le oferă clienților care nu au reușit să profite de ofertele lansate săptămâna trecută, șansa de a-și achiziționa acum produsele dorite la prețuri foarte reduse. De multe ori magazinele reusesc să aplice unele dintre cele mai mari discount-uri din an în cadrul promoțiilor Black Friday din această perioadă, mizând pe volumul mari de vânzări ce se realizează.

Cei interesați de ofertele pregătite de magazinele online pot face acum cumpărături pentru produse din categoriile IT, Fashion, Casă & Decorațiuni, Cărți, muzică & filme, Articole sportive, Copii & Jucării, Alimente, Băuturi & Produse Naturale, Cosmetice & Îngrijire personală.

Câteva magazine care oferă reduceri Black Friday în valul doi ar fi:

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net