“Și noi vrem să auzim ca voi!”

Ultima actualizare:

De 1 iunie, acorda-ti o clipa sa te bucuri pentru copilul tau. Copilul tau aude bine? Te-ai gandit cum ar fi sa nu te auda cand il strigi sau sa nu poata sa iti spuna “mama”?

Cand devii parinte, prioritatile ti se schimba si iti indrepti atentia catre minunea din viata ta. Copilul tau are dreptul la o viata normala, astfel incat te preocupa tot ce il inconjoara. Daca nu aude bine, nu se dezvolta corespunzator , nu vorbeste , si nu poate impartasi cele mai frumoase momente din copilaria sa. Ofera-I sansa la o viata normala, asigurandu-te inca din primele zile de nastere ca este sanatos si pregatit sa iti umple viata de bucurie.

Sanatatea copilului tau este cea mai importanta!Investind in copilul tau, investesti in viitorul unei lumi prospere. Copiii sunt viitorul nostru, si este de datoria noastra sa ne asiguram ca au parte de tot ce este mai bun. 

De ce este foarte important auzul?O intrebare pe cat de fireasca, pe atat de necesara Prin auz, isi dezvolta toate abilitatile de comunicare si limbaj. Ofera-I o viata sanatoasa , in care sa se bucure de cele mai frumoase momente in familie. Auzul ii permite copilului tau sa isi dezvolte aptitudini esentiale, cum ar fi abilitatile de  comunicare,cititul, pasiuni precum iubirea pentru muzica avand, in acelasi timp, un rol important in anticiparea pericolelor exterioare.

De ce este foarte important auzul?
De ce este foarte important auzul?

Pentru siguranta copilului si familiei tale,testeaza auzul copilului tau sa te asiguri ca aude bine, iar aceste cateva minute pot salva viitorul copilului tau,. 

Acorda 15 minute din viata ta pentru a testa auzul copilului tau si impreuna va puteti bucura de viata. Va asteptam cu drag intr-unul din cele 7 centre specializate Audionova!

Un copil cu deficiente de auz poate fi un copil normal!Chiar daca copilul dvs are deficiente de auz asta nu inseamna ca nu are dreptul la o viata normala. Desi in faza incipienta va puteti simti confuzi, dezorientati , in calitate de parinti, exista solutii optime de redare a auzului.

Ne-au trecut pragul sute de mii de copii. Si ne mandrim cu asta.Audionova le-a redat bucuria sunetelor!Nu sunteti singur! 

Ca si dumneavoastra, sunt multi parinti care au trecut prin aceeasi situatie. Capacitatea de a accepta ca deficientele de auz sunt reale iar mai apoi, insusirea cunostintelor cat mai detaliate despre ceea ce trebuie sa faceti, sunt pasi importanti in luarea celor mai bune decizii in ceea ce priveste copilul dumneavoastra.

Audionova  vine in sprijinul dumneavoastra si se gandeste in permanenta la cele mai performante solutii de auz pentru copiii dumneavoastra.

Ti-ai inchipuit vreodata cum ar fi daca micutul tau nu s-ar bucura de sunetele animanelelor preferate sau de soaptele dulci ale mamei? Avem toate motivele sa credem cu tarie, ca exista solutii pentru a ajuta copilul sa isi atinga potentialul maxim, utilizand  tehnologia avansata si resursele disponibile. 

Cum si unde poti testa auzul copilului tau ?


    Cum si unde poti testa auzul copilului tau ?
Cum si unde poti testa auzul copilului tau ?

In oricare din cele 7 centre Audionova specializate in toata tara. Fiind preocupata de importanta diagnosticarii din timp a scaderilor de auz, de sanatatea si dezvoltarea normala a copilului tau,Audionova a dotat toate cabinetele proprii cu aparatura de ultima generatie si personal specializat in domeniu. 

Cum functioneaza testele pentru nou-nascuti si copii ?Capacitatea de a auzi a tuturor copiilor si bebelusilor poate fi evaluata prin tehnici de masurare obiectiva, care nu sunt invazive, nu afecteaza sanatatea copilului tau si se realizeaza fara anestezie.Tehnologia avansata ne-a oferit sansa de a-ti testa bebelusul in timp ce doarme sau se odihneste, oferind informatii exacte privind starea auzului sau.

Audionova ofera posibilitatea de a realiza toate testele necesare pentru depistarea si diagnosticarea hipoacuziei. 

7 centre specializate in toata taraPoti testa acum  auzul copilului tau in cele 7 centre specializate Audionova din toata tara : Bucuresti, Cluj, Constanta , Craiova, Iasi, Oradea, Timisoara- unde veti fi intampinati de acusticienii specialisti in aparate auditive ce va pot ajuta si consilia in vederea alegerii celei mai bune solutii.

Audionova ureaza tuturor copiilor-la multi ani, sa auda bine si sa se bucure din plin de sunetele vietii!

Ramona MilstinSpecialist Acustician in aparate auditive

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net