Şi-a executat familia sub ochii fiului surdomut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie, ieri, în familia unui fost comisar de poliţie din Dolj. La primele ore ale dimineţii, poliţistul în retragere şi-a împuşcat fosta soţie şi fiica, apoi a încercat să se omoare. Femeia a decedat pe loc, fiica a ajuns în stare gravă la spital, iar bărbatul a murit câteva ore mai târziu, pe masa de operaţie.

Nenorocirea s-a produs în locuinţa familiei, din Craiova. O vecină care îşi ducea ieri dimineaţă fetiţa la şcoală a povestit că a zărit-o pe Ruxandra, fiica de 24 de ani a familiei Gruia, zăcând, în faţa casei, într-o baltă de sânge.

"Am coborât din maşină, fata era deja întinsă pe jos şi în casă se auzeau focuri de armă. Am fost foarte speriată, am sunat la 112, iar fata mi-a zis: «Tata m-a împuşcat pe mine şi pe mama»", a spus Cornelia Marinescu.

Tânăra reuşise, cu ultimele puteri, să iasă afară din casă pentru a cere ajutor. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii au văzut o scenă de coşmar. Carmen Gruia (51 de ani) zăcea fără suflare în living, împuşcată în cap de bărbatul de care divorţase recent. Ion Gruia era şi el rănit.

Fiul surdomut, Andrei Gruia, 22 de ani, a fost singurul martor al întâmplărilor

simeon stalpnicul png

S-a împuşcat în piept, încercând să se sinucidă după ce a realizat ce a făcut. El a folosit un pistol Glock de 9 mm pentru a-şi duce la îndeplinire planul macabru. Singurul cruţat de gloanţele fostului poliţist a fost Andrei, fiul de 22 de ani, surdomut şi martor al masacrului.

"Pe masa din living au fost găsite un plic şi o scrisoare adresate unor persoane din judeţul Alba, precum şi mai multe tuburi de cartuşe trase şi o armă. Din scrisoarea lăsată se înţelege că în familie era o stare conflictuală", a spus procurorul Florin Grecu, fapt confirmat de divorţul recent al celor doi.

Anchetatorii spun că scrisoarea era adresată "Marianei şi părintelui Liviu", fiind de fapt un testament în care fostul poliţist îşi roagă apropiaţii să aibă grijă de fiul său surdomut, Andrei, căruia îi lasă toate bunurile.

Pe aceeaşi temă:

Poliţistul criminal Nelu Gruia şi-a ucis familia pentru că soţia avea amant iar fiica era o drogată

Fiica fostului poliţist: «Tata m-a împuşcat pe mine şi pe mama»

Familia poliţistului ucigaş «poza» în familia perfectă! FOTO

Casa în care s-a petrecut tragedia

simeon stalpnicul png

Procurorii spun că Ion Gruia ar fi scris şi câteva rânduri în care îşi acuză fiica pentru tragedie, pe motiv că aceasta ar fi "insistat pentru divorţ". Mai mult, cunoscuţii povestesc că fiica soţilor Gruia făcuse un master în Elveţia, în domeniul managementului hotelier, acesta fiind unul dintre motivele nemulţumirii tatălui, din cauza costurilor foarte mari. În plus, gelozia fostului poliţist ar fi generat numeroase scandaluri în familie.

Ion Gruia a murit la câteva ore de la tragedie, pe masa de operaţie. Ruxandra a trecut însă cu bine peste intervenţia la care a fost supusă, medicii spunând că starea ei este stabilă.

Click!spune

Ion Gruia fusese şef al Biroului Arme, Explozivi, Muniţii şi Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei Dolj şi trecut în rezervă în ianuarie 2009. În prezent, era director în cadrul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net