Psihologul le-a prins bine gălăţenilor

Ultima actualizare:

Dorinel Munteanu a declarat dupa succesul echipei sale in Soseaua Stefan cel Mare, scor 0-1, ca sedinta la psiholog, dupa infrangerile cu Steaua si Unirea Urziceni, le-a prins bine fotbalistilor sai.

VEZI AICI FILMUL MECIULUI

"Ii felicit pe baieti. Jucatorii au avut inceredere in ei. M-am gandit la orice astazi, pentru ca Dinamo a venit dupa acea serie de meciuri bune. Nu imi simt postul amenintat si nici nu l-am simtit inainte. Nu pot decat sa spun ca sunt foarte fericit. Am avut putina sansa, dar am avut si noi ocazii. Nu inteleg de ce in Romania este ciudat ca un fotbalist trebuie sa mearga, din cand in cand, la psiholog. Am o echipa foarte tanara", a spus la final "Neamtul".

Oţelul Galaţi a furnizat în această seară una dintre surprizele ediţiei în curs a Ligii 1, câştigând cu 1-0 la Bucureşti, în faţa lui Dinamo.

Unicul gol a fost înscris de Axente, însă într-un mod care stârneşte zâmbete: Tamaş a degajat din zona careului de 16 metri al gazdelor, însă balonul l-a lovit pe gălăţean, a luat o traiectorie înaltă, sărindu-l pe Dolha, pentru a poposi în poartă! „Este cel mai norocos gol pe care l-am marcat în întreaga carieră!”, a mărturisit cel care a adus victoria Oţelului.

Piţurcă a dat gol cu ceafa în 1989

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net