A plătit un asasin cu 50.000 de euro să-i ucidă tatăl

Ultima actualizare:
Andrian Buţu a fost arestat pentru că a comandat execuţia tatălui adoptiv
Andrian Buţu a fost arestat pentru că a comandat execuţia tatălui adoptiv

Detalii şocante au ieşit la iveală în cazul morţii bulibaşei din Cârcea, găsit cu gâtul tăiat în propria casă, în urmă cu o lună. Dacă, iniţial, anchetatorii au crezut că au de-a face cu o crimă în scopul jafului, miercuri, când au prins asasinul, s-au îngrozit la declaraţiile lui. A fost angajat să-l execute pe bulibaşă chiar de fiul acestuia.

Adrian Buţu (18 ani) a fost adoptat de mic copil şi crescut în puf de bulibaşa ţiganilor din Cârcea. Nu i-a lipsit nimic. Tatăl adoptiv, cel mai bogat ţigan din Cârcea, i-a luat case, maşini şi ”l-a îngropat în bani”, cum povestesc rudele.

Totul, până în urmă cu trei luni, când Nelu Buţu (42 de ani) i-a reproşat că nu munceşte şi că ştie doar să petreacă şi să toace bani. „Adrian cheltuia şi câte 7.000 de lei pe zi. A furat salba de aur ca să-şi achite datoriile la cămătari”, au povestit rudele. Aşa că bulibaşa i-a tăiat finanţele. Enervat la culme, Adrian a pus la cale un plan diabolic: să-şi ucidă tatăl! Însă nu a avut curajul să comită crima şi a căutat pe cineva care să-i ducă planul la bun sfârşit.


    Andrian Buţu a fost arestat pentru că a comandat execuţia tatălui adoptivFOTO: SOFIA PREJBEANU
Andrian Buţu a fost arestat pentru că a comandat execuţia tatălui adoptivFOTO: SOFIA PREJBEANU

L-a contactat pe Ştefan Alexandru Iovan (20 de ani), din Craiova, dar acesta l-a refuzat. În schimb, l-a pus în legătură cu un prieten de-al său, Marius Daniel Burican (18 ani) care a acceptat pe loc ”slujba”, dar cu un preţ pe măsură: 50.000 de euro! Pentru banii ăştia, Marius nici nu a stat prea mult pe gânduri.  În noaptea de 15 spre 16 august a intrat în casa bulibaşei, i-a tăiat gâtul, în somn, şi a fugit. Miercuri, la mai bine de o lună de la asasinat, poliţiştii i-au dat de urmă lui Burican, care a recunoscut totul. Vestea a căzut ca un şoc şi asupra familiei. Nimeni nu şi-a imaginat că Adrian Buţu, crescut şi îngrijit atâţia ani de bulibaşă, este creierul asasinatului. Atât el, cât şi Ştefan Alexandru Iovan şi Marius Burican au fost arestaţi şi riscă să-şi petreacă următorii 30 de ani în spatele gratiilor. 

Se plângea că e neglijat de familie

Ucigaşul este elev în clasa a-XII-a la Liceul Ştefan Odobleja, din Craiova, iar anul trecut a avut media scăzută la purtare din cauza absenţelor. Mama lui munceşte în străinătate, iar el s-a plâns de multe ori că este neglijat de familie.”L-am văzut în urmă cu câteva zile şi mi-am dat seama că e ceva cu el. Era nespălat şi nebărbierit. Dar mi-a spus că nu a avut timp de nimic pentru că munceşte la casă”, a povestit dirigintele lui, Ştefan Eugena. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net