Nudiştii şi swingerii se ceartă pe "oraşul dezbrăcat“ din Franţa

Ultima actualizare:

Potrivit „The Independent", tradiţionaliştii şi-au manifestat de mai mult timp nemulţumirea că oaza lor de linişte este tulburată de cluburile şi hotelurile de swingeri. În acest weekend însă, conflictul a ajuns să fie discutat în cadrul reuniunii consiliului oraşului.

Nudişti tradiţionalişti spun că ei şi copiii lor se confruntă cu un comportament exhibiţionist şi voyeurist, care include şi acte sexuale în public.

Au propria zonă

În cadrul reuniunii, Florence Denestebe, consilier independent, a declarat: „Există o zonă din Cap d'Agde care se transformă în capitala europeană a sexului liber". Ea i-a cerut primarului oraşului, Gilles d'Ettore, să intervină înainte ca imaginea plajei Cap d'Agde să dea naştere unei „explozii de comportament libertin în celelalte zone ale oraşului". În jur de 300 de nudişti, îmbrăcaţi de data aceasta, au aplaudat reacţia consilierei, scrie Adevărul.

"Ne-am construit propria zonă pentru că voiam o viaţă naturală", a declarat unul dintre ei.

„Satul naturalist" de la Cap d'Agde, înfiinţat acum 40 de ani, atrage până la 40.000 de turişti anual. Numit uneori „oarşul dezbrăcat", acesta are o plajă de aproximativ doi kilometri, propriul port, blocuri, un hotel, magazine, restaurante şi baruri, coafor şi chiar un oficiu poştal şi o bancă pentru nudişti. Primarul a luat în considerare plângerile, dar spune că nu are cum să îi interzică pe noii turişti.

„Refuz să fac judecăţi de valoare cu privire la obiceiurile sexuale ale altor oameni", a declarat acesta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net