«Ziarul preferat mi-a adus 5.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Caliopia Călin vrea să plece în vacanţă cu banii câştigaţi
Caliopia Călin vrea să plece în vacanţă cu banii câştigaţi

Nici o zi fără Click!, iar răsplata a fost una pe măsură. Caliopia Călin (61 de ani) a câştigat unul dintre cele mai râvnite lozuri Click!MANIA, cel care i-a adus nu mai puţin de 5.000 de lei.

O zi obişnuită s-a transformat radical pentru Caliopia. În drum spre salonul la care lucrează, cosmeticiana s-a oprit la chioşcul de unde cumpără mereu ziarul. A ajuns la salon şi s-a pus pe citit, în timp ce-şi sorbea liniştită cafeaua. „Târziu mi-am amintit de loz, pentru că eu nu cumpăr ziarul pentru concurs, ci pentru conţinut. Când am dezlipit şi am văzut cele trei simboluri identice nu-mi venea să cred. M-am dus la o colegă şi am rugat-o să verifice şi ea. E o mare surpriză, mai ales că e primul câştig din viaţa mea”, ne-a spus bucureşteanca. Banii câştigaţi îi va pune deoparte, alături de alte economii. 

„De ceva vreme strâng bani pentru o vacanţă de vis. Fata mea locuieşte în Dubai şi a fost de mai multe ori în Thailanda. Mi-a spus că e un loc de vis şi aş vrea să merg şi eu cu ea. Strâng bani pentru vacanţa asta, iar câştigul de la Click! a picat cum nu se putea mai bine”, ne-a spus cititoarea noastră fidelă. 


    Elena Popescu a câştigat 300 de lei
Elena Popescu a câştigat 300 de lei

Şi Elena Popescu (63 de ani) a găsit un loz norocos. ”Am câştigat 300 de lei la ziarul meu preferat. În primul rând mă bucur că am avut noroc, pentru că sinceră să fiu chiar nu ştiam cum este să câştigi ceva la un concurs. Iubim ziarul ăsta şi îl cumpărăm de la prima apariţie. Eu, ca eu, dar soţul meu nu concepe dimineţile fără Click! Avem şi rubrici preferate, în ordine Mondenul, Reţetele (pe care le fac mai mereu) şi paginile de Jocuri. Banii o să îi folosim pentru maşină, că tocmai avem un necaz cu ea şi suma vine la fix”, ne-a spus bucureşteanca. 


    Lozul norocos i-a adus 300 de lei şi lui Ion Borduf
Lozul norocos i-a adus 300 de lei şi lui Ion Borduf

Tot 300 de lei a câştigat şi Ion Borduf, de 78 de ani. El a cumpărat ziarul, iar soţia a descoperit premiul. “I-am spus soţiei «Hai să împărţim ciubucul ăsta în două şi să facem o petrecere. Dacă ne costă mai mult, mai punem de la noi»”, ne-a spus Ion Borduf.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net