Pleci la mare de 1 Mai? Uite cum va fi vremea!

Ultima actualizare:

    De Litoralul autohton se pare  că sunt ataşaţi  doar tinerii
De Litoralul autohton se pare că sunt ataşaţi doar tinerii

Administratia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a a temperaturilor şi precipitatiilor care se vor înregistra, în fiecare regiune a ţării, în intervalul 21 aprilie - 4 mai. Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de un regim termic peste cel normal, cu o medie a maximelor de 22...23 de grade.

În Banat, Crişana şi Transilvania, probabilitatea de ploaie se va menţine ridicată în mare parte a intervalului de referinţă, fiind de aşteptat şi perioade în care se pot cumula cantităţi de apă mai importante.În toate aceste regiuni, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă de aprilie, cu valori maxime în medie de 22 de grade.

În Moldova, în primele trei zile, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu medii ale temperaturilor diurne în jur de 21...22 de grade, apoi valorile termice vor marca o scădere, în medie, spre 18....16 grade - temperaturi apropiate de mediile climatologice ale perioadei.

În Dobrogea, maximele diurne se vor situa în jurul unei medii de 19 grade în primele trei zile ale intervalului şi din nou în perioada 30 aprilie - 4 mai, fiind uşor mai ridicate decât temperaturile normale ale perioadei. În restul intervalului (24 - 29 aprilie), se vor înregistra temperaturi maxime în medie, de aproximativ 16 grade.

În intervalul 23 - 30 aprilie, ploile de scurtă durată se vor semnala sporadic, în aproape fiecare zi, cu o probabilitate mai mare de apariţie pe arii mai extinse în 24 - 25 aprilie, 27 şi 29 aprilie.

În Muntenia, mercurul din termometre va urca pnă la 22 de grade Celsius, iar cantităţile de precipotaţii nu vor fi semnificative.

În Oltenia, temperaturile maxime vor scădea uşor, de la o medie de 21...22 de grade în primele trei zile, spre aproximativ 18 grade în intervalul 24 - 29 aprilie, pentru ca, începând din 30 aprilie şi până în data de 4 mai, să se situeze în jurul valorii de 20 de grade.

La munte, vremea va fi însorită, cu temeperatrui maxime cuprinse între 8 şi 12 grade celsius. În jurul datelor de 24, 26 şi 28 aprilie este posibil să plouă, iar cantităţile de apă să fie însemnate cantitativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net