Patronul „Lactate Brădet“ vrea să-i cunune pe părinţii copilului îmbolnăvit din Italia

Ultima actualizare:

    Marius Badea, patronul "Lactate Brădet"
Marius Badea, patronul "Lactate Brădet"

Tatăl şi mama copilului român din Italia diagnosticat, în martie, cu Sindrom Hemolitic Uremic (SHU) sunt indignaţi de propunerea lui Marius Badea, patronul „Lactate Brădet“, care s-a oferit să le fie naş de cununie. Părinţii consideră atitudinea omului de afaceri drept o sfidare şi o tentativă de muşamalizare a scandalului.

Adrian Corban şi Cristina Belciugan continuă să ceară fabricii “Lactate Brădet” să-şi asume public vina pentru îmbolnăvirea copilului lor, care riscă să rămână cu insuficienţă renală pentru toată viaţa. Cei doi dezvăluie că Marius Badea, patronul fabricii argeşene, le-a propus să-i cunune, dar cei doi au declinat oferta “dubioasă”. Denis Corban a ajuns în martie la un spital din Florenţa, cu  SHU, după ce consumase brânză produsă de “Lactate Brădet”, cumpărată dintr-un magazin românesc din Italia. Analizele efectuate de autorităţile italiene au identificat în brânza găsită în frigiderul familiei aceleaşi tulpini de E. Coli depistate în analizele efectuate bebeluşului. Autorităţile italiene au dat apoi o alertă internaţională pentru brânza de vacă produsă de „Lactate Brădet“.

Cristina şi Adrian Corban consideră propunerea primită drept o sfidare
Cristina şi Adrian Corban consideră propunerea primită drept o sfidare

„Domnul Badea, după ce a văzut rezultatele din Germania, la nişte analize cerute de el, nu la cele ale autorităţilor italiene, s-a oferit sa mă şi cunune, zicând: «Acum mă simt curat, aşa că nimeni nu poate spune că vă cumpăr tăcerea». Nu am nevoie de banii lui”, explică, pentru adevarul.ro, Adrian Corban, tatăl băieţelului. “Pentru mine era important ca domnul Badea, atunci când a venit la mine, în Italia, să-şi fi recunoscut vina. Acum vine şi îmi flutură în nas că vrea să mă cunune că el e nevinovat?! Nu e dubios? Îmi spune clar în SMS: «Să rămână între noi». Cine şi-ar permite să cunune nişte necunoscuţi?“, adaugă părintele.

Îmbolnăvirea bebeluşului în vârstă de 14 luni a venit după ce inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare Argeş identificaseră, în februarie, un lot de 26 de kilograme de branză cu E. Coli produsă de brandul argeşean. În martie, trei dintre angajaţii fabricii de lactate fuseseră depistaţi cu tulpinile de E. Coli care provoacă SHU.

Vezi mesajul trimis de patronul "Lactate Brădet" doar pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net