Vizita fostei soții i-a adus moartea lui Dan Adamescu? Acuzată că l-ar fi șantajat pe patul de spital

Ultima actualizare:

    Carmen Palade este acuzată  de rudele lui Adamescu că ar fi  provocat moartea milionarului
Carmen Palade este acuzată de rudele lui Adamescu că ar fi provocat moartea milionarului

Moartea milionarului Dan Adamescu ascunde detalii incredibile. Deşi a negat tot timpul că l-a vizitat în penitenciar sau în spital, fosta soţie a afaceristului, Carmen Palade, ar fi avut o discuţie cu tentă de şantaj, chiar înainte de a i se opri inima.

Când toată lumea stă cu ochii pe decizia judecătorilor pentru a vedea cum se împarte averea lui Dan Adamescu, elementele surpriză din acest caz continuă să apară. Şi sunt şocante. Personajul principal pare să fie Carmen Palade, ”doamna fostă soţie”, după cum este alintată de cei care nu o au la suflet şi cea care ţine cu dinţii de averea lăsată în urmă de afacerist. Speră să pună mâna pe cel puţin 200 de milioane de euro la partaj, însă Alexander Adamescu, fiul ei vitreg, îi pune beţe-n roate. Povestea va fi lămurită de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti pe 26 aprilie.Altceva este mai interesant acum. Nora lui Adamescu ne-a dezvăluit în exclusivitate: „Carmen a susţinut că nu l-a vizitat niciodată pe Dan. Noi am fost informaţi că doamna, împreună cu un procuror, ar fi fost la el în spital, chiar înainte de a muri, într-o vizită secretă. Care ar fi fost scopul dacă nu acela de a pune presiune pe el? Probabil pentru a-l şantaja că i se va lua băiatul dacă nu primeşte ce vrea. Suntem în faza de verificări, pentru că fiecare vizită trebuie înregistrată”, ne-a declarat Adriana Constantinescu, soţia lui Alexander Adamescu. Tot ea a explicat că aşteptările văduvei ar putea fi spulberate de o mare surpriză.

simeon stalpnicul png

”Toate bunurile vânate de Carmen nu mai sunt ale lui Dan! Nu ştim de unde a evaluat ea că urmează să primească 200 de milioane de euro. S-ar putea să aibă o mare surpriză când se va face un raport auditoriu”, susţine aceasta.În aşteptare este şi sentinţa în dosarul de extrădare a lui Alexander Adamescu, din Anglia, acuzat într-un dosar al tatălui său. Acesta speră să fie salvat de o scrisoare scrisă chiar de tatăl său, cu ultimele puteri, înainte de a muri. Deşi orbise şi nu mai putea scrie, Adamescu nu a renunţat la ideea de a-şi lăsa „memoriile” şi a dictat o lungă scrisoare avocatului său. El ar explica acolo faptul că fiul său nu ar fi fost implicat în nimic ”murdar”.Omul de afaceri Dan Adamescu a încetat din viaţă în luna ianuarie 2017, la vârsta de 68 de ani. Dan Adamescu deţinea mai multe afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding şi Hotelul Intercontinental din Bucureşti. În 2013, Dan Adamescu ocupa locul 2 în topul celor mai bogaţi români, cu o avere de 950 de milioane de euro. În 2015 ajungea să fie estimată la doar 165-185 de milioane de euro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net