Inspectoarea sexy de la Arad şi-a dat demisia. Cum a motivat decizia

Ultima actualizare:

    Violeta Varga și-a dat demisia din funcția de inspector școlarFoto: Arhivă personală
Violeta Varga și-a dat demisia din funcția de inspector școlarFoto: Arhivă personală

Iubita fratelui prefectului de Arad, Violeta Varga, și-a dat demisia din funcția de inspector școalar pentru Management Instituțional și Educație Permanentă, la doar 24 de ore după ce a fost numită în funcție.

Potrivit Adevărul, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad anunţă printr-un comunicat de presă că inspectoarea Violeta Varga, care a făcut subiectul unui scandal mediatic din cauza pozelor, care o înfățișează în ipostaze provocatoare, publicate pe pagina sa de Facebook, a demisionat din funcţie. Inspectoratul arată că Violeta Varga ocupa funcţia de inspector pentru educaţie permanentă prin detaşare, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2017 – 2018.

“Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educaţiei Naţionale şi a obţinut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017. Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condiţiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME şi a depus la secretariatul ISJ Arad CV şi acord scris privind ocuparea funcţiei menţionate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările şi completările ulterioare. Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunţe la funcţia pentru care a fost numită” sunt informațiile din comunicatul Inspectoratului Şcolar Arad. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net