Vino să dormi în corturi indiene! Costă 30 de lei pe noapte

Ultima actualizare:

    Corturile indiene,  ultima fiţă la munte
Corturile indiene, ultima fiţă la munte

Localitatea Chichiș. La granița dintre județele Brașov si Covasna se întinde cel mai mare parc de distracții din România. În aceste zile toride vă veți putea bălăci cât e ziua de lungă. Șase bazine pentru adulți și pentru copii, dar si toboganele cu apă sunt atracția principală a parcului de distracții.

Plimbările cu lebedele pe lac sau pescuitul sunt pe locul doi, la mare căutare. Și după mult efort, vine ora mesei. Papilele gustative vor plânge după un hamburger cu mere, copt direct pe plită.

simeon stalpnicul png

Și dacă nu te mai lași dus spre casă poți să înnoptezi aici. Opțiunile sunt nenumărate începând de la corturile indiene în care cazarea pornește de la 30 de lei de persoană, până la căsuțele cu ponton pe lac. Aici, două persoane vor plăti până la 180 de lei într-o zi de weekend. Accesul în parcul de distacții costă 30 de lei în timpul săptămânii și 35 de lei pe zi în weekend. Copiii plătesc doar jumătate de preț. În acest preț sunt incluse accesul în parc, la piscine, plimbările cu lebedele pe lac, pescuitul, accesul la locurile de joacă pentru copii, dar și la terenurile de tenis și volei. (Rareş Stelea)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net