VIDEO Moartea nu ţine cont de improvizaţii

Ultima actualizare:
image

Eleva din Sălaj care a murit după ce a căzut dintr-un microbuz cu care se întorcea de la şcoală stătea pe o banchetă improvizată, în momentul teribilulului accident. Se pare că erau mult mai mulţi pasageri decât ar fi fost legal să fie şi nimeni nu a mai putut-o salva atunci când uşile s-au deschis în mers şi ea a căzut.

Acum şoferul trebuie să explice cine a montat acea banchetă, de ce s-au deschis uşile în mers şi mai ales de ce a avut pasageri în microbuz.

Fata de 12 ani era din satul sălăjean Badon şi învăţa la Zalău. Era apreciată de colegi şi de profesori, deopotrivă, iar azi, la o zi de la tragedie, la intrarea în şcoală a fost arborat doliu, în memoria ei.

Nu lipsea niciodată de la cursuri, chiar dacă îi era greu să facă naveta. Ieri, a urcat într-un microbuz, care pare mai degrabă o dubiţă, iar asta a costat-o viaţa. Martorii le-au spus anchetatorilor că era arhiplin şi poate că tocmai de aceea ea fusese aşezată pe un taburet, în spate.

Accidentul s-a produs imediat după ore, când microbuzul se îndrepta spre Badon. Uşa microbuzului s-a deschis, iar copila a căzut şi s-a lovit cu capul de şosea. Salvatorii chemaţi în ajutor nu au mai putut să o salveze.

Se pare că acest incident se poate repeta în orice moment. Nu este sinurul microbuz în care pasagerii sunt îndesaţi peste limita maximă admisă.

Şoferul care conducea microbuzul este chiar administratorul firmei de transport. Iar sediul firmei este... la el acasă. Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit câţi pasageri erau în maşină. Se ştie însă că acea cursă era una regulată.

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net