VIDEO Mesajul lui Victor Ponta pentru români în ajun de Crăciun

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a ţinut să le transmită un mesaj de sărbători tuturor românilorFoto: arhiva personală
Victor Ponta a ţinut să le transmită un mesaj de sărbători tuturor românilorFoto: arhiva personală

Premierul Victor Ponta le-a transmis românilor un mesaj de Crăciun printr-un clip filmat în biroul său de la Palatul Victoria, prin care le-a urat ca în 2015 „să fim cu toții mai buni”.

„Crăciunul e un moment special şi aş începe prin a le ura tuturor românilor şi oamenilor din această lume un sfârşit de an bun, Crăciun fericit, şi îmi doresc să fie, ca şi mine, cu familia, copiii, cu prietenii'', a spus Victor Ponta pentru început. 

Ponta a precizat că 2014 a fost un an lung, din care poate învăța mai mult din înfrângeri decât victoriile pe care le-a avut.

A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an şi cu lucruri greşite şi pentru mine a fost un an din care pot să învăţ mai mult din înfrângeri decât victoriile pe care le-am avut. Avem un an în care poate înţelegem toţi că avem o şansă extraordinară să dovedim că cei care au murit acum 25 de ani n-au murit degeaba. Vă doresc tuturor un Crăciun fericit, vreau să fiţi cât mai bucuroşi alături de cei dragi şi în 2015 să fim mai buni, toţi, în frunte cu mine sau ultimul dintre cei cărora le urez, să fim mult mai buni decât în 2014. La mulţi ani şi sărbători fericite!”, a încheiat Victor Ponta.

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net