Videanu, «maimuţica» de la malul mării. Fostul ministru arată bine, aşa că doamnele s-au uitat insistent la el FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Adriean Videanu
Adriean Videanu

Adio, vacanţe pe Coasta de Azur sau în Caraibe! De când procurorii DNA au dat iama printre ei, politicienii ţării îşi dau întâlnire pe Litoralul românesc.

Şi-au luat soţiile şi au ales, cum era de aşteptat, cea mai la modă staţiune de la malul mării, Mamaia. Adriean Videanu s-a bronzat, şi-a făcut freza în valuri şi n-a scăpat de bliţurile curioşilor. Adriean Videanu (53 de ani) e mare fan al plajei din Mamaia. Asta de când are averea sub sechestru şi nu mai poate merge pe Coasta de Azur. Reporterii Click! l-au surprins, weekend-ul trecut, în timp ce se bălăcea de mama-focului în mare.

Adriean Videanu întoarce privirile pe Litoralul românesc

Politicianul a mers pe o plajă de fiţe şi, pentru că  şezlongurile n-au fost pe placul lui, a ales un imens baldachin, în care să poată lenevi în voie. Fostul ministru a fost însoţit de soţia lui, Mioriţa (48 de ani), care a preferat însă să facă plajă toată ziua şi nu s-a dezlipit de baldachin. Doamna lui Videanu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, pe care a ţinut-o însă departe de ochii curioşilor.

N-a fost asta o problemă pentru politician, care s-a avântat singur în valurile înspumate. A înotat, şi-a făcut freza, şi-a scos apa din urechi şi a zâmbit frumos la poze, mai ales că la malul mării o domnişoară apăsa cu patos pe butonul de fotografiat al telefonului mobil. Pe plajă, fostul edil al Capitalei s-a întâlnit şi cu un amic. Cei doi s-au salutat, au râs la câteva glumiţe şi şi-au admirat reciproc bronzul. Valurile l-au obosit în aşa hal, că atunci când a ajuns pe baldachin a căscat încontinuu şi aproape l-a furat somnul.

A stat în arest o săptămână

Mihaela i-a arătat soţului  direcţia către bar
Mihaela i-a arătat soţului direcţia către bar

Fostul ministru al Economiei a fost arestat preventiv la 31 ianuarie 2015, în dosarul de urmărire penală deschis pe numele fostei şefe DIICOT, Alina Bica. Videanu e acuzat că a fost favorizat de aceasta, pe vremea când era procuror- şef la DIICOT. Bica ar fi ridicat, abuziv, un sechestru asigurător instituit de stat asupra unor acţiuni deţinute de Videanu la firma sa, Titan Mar SA. Măsura i-a permis lui Adriean Videanu să vândă acţiunile, în valoare de 277.000 de lei, şi să scape de executare silită. Fostul ministru a stat în arest doar o săptămână, fiind cercetat apoi sub control judiciar. Videanu mai este cercetat într-un dosar de punere în pericol a sistemului energetic naţional, alături de Varujan Vosganian.

La un semn, cocktailul e gata direct pe şezlong!

Mircea s-a întors  încărcat cu băuturi
Mircea s-a întors încărcat cu băuturi

Ce nu face Mircea pentru dragostea lui! Geoană (57 de ani) şi soţia lui, Mihaela (52 de ani), se află zilele acestea pe Litoralul românesc. Cei doi pare că au descoperit secretul căsniciei perfecte. Politicianul o răsfaţă non-stop pe nevasta sa şi are grijă să nu-i lipsească nimic atunci când ies din casă.

“Dragostea mea”  şi-a savurat  mulţumită cocktailul
“Dragostea mea” şi-a savurat mulţumită cocktailul

De data aceasta, fotoreporterii Click! i-au surprins la malul mării, unde s-au bronzat pe şezlonguri. Deşi se apropie vertiginos de 60 de ani, Mircea Geoană a impresionat cu fizicul său şi a renunţat la tricou pentru bronz. Mihaela, însă, a preferat să stea sub razele soarelui într-o rochiţă multicoloră, chiar dacă avea costumul de baie pe ea. Mai mult, nevasta lui Geoană n-a renunţat nici la bijuterii.


    “Dragostea mea”  şi-a savurat  mulţumită cocktailulFoto: Mihai Ionescu
“Dragostea mea” şi-a savurat mulţumită cocktailulFoto: Mihai Ionescu

A vrut să se răcorească cu ceva de băut de la barul de pe plajă, iar soţul a mers imediat să-i facă poftele. Politicianul s-a întors cu o sticlă de apă pentru el şi cu un Aperol Spritz pentru ea, un cocktail de fiţe care are mare succes în rândul doamnelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net