Victor Ponta va fi exclus din avocatură?

Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta este atacat pe toate fronturile. Face ture la DNA, la tribunale, i s-a luat titlul de doctor în Drept. Astăzi, 31 august, Baroul București ia în discuție excluderea din rândul avocaților cu drept de practică.

Fostul prim-ministru Victor Ponta trece printr-o perioadă grea. Teza sa de doctorat a fost declarată oficial un plagiat și, ca urma, i-a fost retras titlul de doctor în Drept. Cererea a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei.

În şedinţa Consiliul Baroului Bucureşti, de astăzi, 31 august, ar putea fi luată în discuţie cererea privind excluderea avocatului Ponta, formulată de Monica Macovei.

Decanul Baroului, avocatul Ion Dragne, a declarat că la şedinţa de astăzi au fost invitaţi atât Ponta cât şi Mocovei, pentru a-şi susţine punctele de vedere. Monica Macovei a cerut excluderea lui Ponta din avocatură, invocand faptul că acesta a dobandit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor in drept, titlu care i-a fost retras, scrie realitatea.net.

Fostul premier a depus deja un memoriu şi un set de documente din care a rezultat că a formulat o reclamaţie prealabilă împotriva ordinului de revocare a titlului de doctor, precum şi o cerere de suspendare a efectelor ordinului respectiv, depusă la Curtea de Apel Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net