Victor Ponta, acuzații halucinante, după incendiul din Bamboo: «Iohannis e piroman!»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta
Victor Ponta

După ce clubul Bamboo din București a ars din temelii, vineri (20 ianuarie) spre sâmbătă noapte (21 ianuarie), au apărut, pe rețelele sociale, teorii ale conspirației. Susținătorii anumitor partide, sau, mai degrabă, cei care s-au pronunțat împotriva Guvernului tehnocrat, au făcut legătura între incendiul de ieri și cel din Colectiv.

Pentru că incidentul de la 30 octombrie 2015 a dus la proteste masive ale cetățenilor și demiterea Guvernului lui Victor Ponta, politicianul a făcut acuzații halucinante la adresa președintelui Klaus Iohannis, după incendiul din Bamboo.

„Dl Iohannis și «Propaganda» o să ceară iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reușit să facă să «moară oameni»: Mai încearcă odată... Asta ca să vină iar Guvernul «Lui» tehnocrat (...). Dar e vorba de România – Iohannis poate face orice vrea el/ doar e «omul Sistemului»!”, a scris Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.


    Victor Ponta a făcut acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis
Victor Ponta a făcut acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis

Ulterior, utilizatorii i-au scris în rubrica de comentarii. Unul dintre ei l-a numit pe președintele Iohannis piroman: „E simplă coincidență sau ne trezim cu câte un incendiu ori de câte ori președintelui Johanis (sic!) nu-i convine câte un prim ministru? O fi piroman?”.

Victor Ponta a răspuns afirmativ, făcând acuzații grave la adresa acestuia. „Da! Este piroman și România va «arde» până tot controlul revine la Iohannis și la «Sistem»”, a scris politicianul. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net