Viceprimar arestat că a cumpărat arme furate din casa şoferului lui Cristian Borcea

Ultima actualizare:

    Cele cinci arme  au fost recuperate  de poliţişti
Cele cinci arme au fost recuperate de poliţişti

Constantin Pandele, viceprimar al comunei Cojasca (Dâmboviţa), a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a cumpărat cinci arme, sustrase acum câteva luni din casa şoferului lui Cristian Borcea. Decizia a fost luată, spun poliţiştii, fiindcă acesta ar fi minţit în legătură cu modul în care a intrat în posesia armelor.

El nu a recunoscut că le-a cumpărat de la cei care le-au furat, ci a spus că le-a găsit. Cele patru arme de vânătoare, un pistol cu bile, un laptop şi 2.000 de lei au fost sustrase, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, din locuinţa situată în oraşul Pantelimon a lui Gabriel Oprişa, şoferul omului de afaceri Cristi Borcea. Suspecţi sunt doi indivizi din gruparea „Chitila”, care au fost deja arestaţi, însă pentru alte jafuri comise în sectorul 1, conform Mediafax. Anchetatorii spun că ei au vândut armele viceprimarului din Cojasca şi unei alte persoane din anturajul său. Armele valorează circa 40.000 de euro.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net