Vicepremierul Sevil Shhaideh, suspect într-un dosar. A stat o jumătate de oră la DNA

Ultima actualizare:

    Vicepremierul Sevil Shhaideh, la ieșirea de la DNA
Vicepremierul Sevil Shhaideh, la ieșirea de la DNA

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, a venit în această dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție. A fost nevoită să minute în șir la coadă pentru a-și prezenta documentele necesare accesului în clădire.

UPDATE: Vicepremierul Shhaideh, suspectă de abuz în serviciu

Vicepremierul Sevil Shhaideh este suspectă de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu când era secretar de stat la MDRAP, într-un dosar conform căruia, în 2013, prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private, susţin pşrocurorii anticorupţie. DNA cere şi sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de urmărire penală a ministrului Rovana Plumb, în acelaşi dosar, scrie news.ro.

Shhaideh a refuzat să dea prea multe detalii despre motivul prezenţei sale la DNA. La ieșire, după „vizita” de o jumătate de oră, a spus doar că a fost informată că are calitatea de suspect într-un dosar, scrie news.ro. Ministrul, care avea în mână un pachet de șervețele și buletinul, s-a îndreptat în grabă spre mașină.

În ultimele două săptămâni, și foștii premieri Victor Ponta şi Sorin Grindeanu au fost audiaţi ca martori la DNA. Sevil Shhaideh a mai fost ministru al Dezvoltării și în guvernul Grindeanu și secretar de stat în același minister în guvernul Ponta, în perioada 2012 - 2015. Anterior, a lucrat la Consiliul Judetean Constanta ca director general al Directiei de Proiecte (2007 - 2012).Sevil Shhaideh este considerată drept unul dintre cei mai loiali aliați ai președintelui PSD, Liviu Dragnea.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net