Vezi pentru ce mașini nu se plătește taxa auto!

Ultima actualizare:

Taxa auto instituită din luna martie 2013 a fost plătită de toți șoferii la înmatricularea unui autoturism pentru prima dată în România.

 La un an de la introducerea ei, prevederile au fost modificate de parlamentari, săptămâna trecută, astfel încât noi categorii de autovehicule vor fi scutite de la plată, scrie rtv.net.

Astfel, cele dobândite prin moștenire, confiscate, donate instituțiilor publice, structurilor patronale și sindicale reprezentative la nivel național, asociațiilor și fundațiilor de utilitate publică sunt exceptate de la plata taxei. La fel și cele care aparțin misiunilor diplomatice, oficiilor consulare și membrilor acestora, precum și altor organizații și persoane străine cu statut diplomatic, care își desfășoară activitatea pe teritoriul țării.

Nici autovehiculele destinate serviciilor de ambulanță și medicină, utilizate de forțele armate, forțele de securitate a statului, de poliție, de jandarmerie și de pompieri nu sunt supuse taxei de mediu.

Exceptate de la lege sunt și mașinile special modificate care sunt conduse de persoanele cu handicap și cele încadrate în categoria vehiculelor istorice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net