Vești bune despre bebelușii de la Marie Curie

Ultima actualizare:

    Ministrul Sănătății a declarat că starea bebelușilor este stabilăFoto inimacopiilor.ro
Ministrul Sănătății a declarat că starea bebelușilor este stabilăFoto inimacopiilor.ro

Ministrul Sănătății a făcut o vizită la Spitalul „Marie Curie”, duminic (28 februarie) Acesta a confirmat faptul că starea bebelușului adus aici miercuri (24 februarie) de la Mioveni s-a ameliorat. La început, starea copilului se înrăutățise după ce a fost trimis de la un spital la altul neprimind tratamentul corespunzător. În zilele următoare alți doi bebeluși urmează să fie externați (din cei șase care au fost diagnosticați cu sindromul hemolitic uremic).

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a făcut astăzi o vizită la Spitalul „Marie Curie” pentru a vedea care este starea celor șase bebeluși internați aici și diagnosticați cu sindromul hemolitic uremic, relatează Digi24.

„Micuţul de la Mioveni care ieri era într-o stare mai puţin favorabilă, este stabil azi. Nu înseamnă că nu suntem foarte atenţi şi luăm toate măsurile atunci când se impun”, a declarat ministrul.

Băiețelul de un an și trei luni a început să se simtă rău în ziua de 13 februarie. Părinții l-au dus la o clinică medicală particulară unde a fost diagnosticat cu diaree și i s-a dat un tratament. Chiar și după opt zile, starea copilului nu se ameliorase, astfel că părinții l-au dus la Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș”. De aici, a fost trimis la secția de chirurgie a Spitalului “Grigore Alexandrescu”. Medicii de aici le-au recomandat părinților copilului să-l ducă la o altă clinică pentru boli infecțioase. După consultarea medicului de gardă de la Spitalul “Victor Babeș”, copilul a fost din nou trimis acasă spunându-le părinților că bebelușul avea o simplă diaree. Aceștia l-au dus și la Spitalul de Pediatrie din Pitești pentru consult, dar medicii de aici i-au trimis înapoi în București la Spitalul “Marie Curie”. În tot acest timp, starea copilului se agravase.

Iată ce a declarat ministrul:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net