A venit iarna pe Valea Prahovei!

Ultima actualizare:

    La Predeal, stratul de zăpadă e de 10 centimetri
La Predeal, stratul de zăpadă e de 10 centimetri

S-a lăsat cam mult aşteptată, dar acum a venit. Iarna şi-a intrat în drepturi în staţiunile de pe Valea Prahovei. A nins ca în poveşti, iar stratul de omăt depus este unul consistent.

Predeal. Localnicii s-au pus pe treabă încă de la primele ore ale dimineţii. Înarmaţi cu lopeţi, localnicii de pe Valea Prahovei s-au pus pe făcut pârtii în grădini sau în faţa caselor. Traficul rutier pe DN 1 s-a desfăşurat în condiţii normale, iar drumarii au intervenit cu autospecialele din dotare. La Predeal a nins cel mai tare. Stratul de zăpadă depăşeşte 20 cm. „La noi e ceva normal. Dac[ nu e zăpadă, e ca la o nuntă fără lăutari. Are vreo 10 cm, dar ajunge repede la jumătate de metru”, ne-a declarat un localnic. Şi amatorii sporturilor de iarnă îşi freacă mâinile de fericire. Drept urmare au început să-şi pregătească schiurile sau snowboard-ul. 

simeon stalpnicul png

Gara de nord. Şi pe calea ferată au apărut probleme. Trenurile au rămas blocate între Predeal şi Timişu de Sus, după ce, din cauza vântului puternic, trei copaci s-au prăbuşit de pe versant peste linia de cale ferată. În momentul prăbuşirii, copacii au rupt firele de înaltă tensiune, iar angajaţii CFR au avut nevoie de ore bune pentru remedierea problemei. Unele trenuri au ajuns la destinaţii cu întârzieri chiar şi de 140 de minute. “Aproape două ore şi jumătate am stat blocaţi în tren. Ni s-a spus iniţial că se rezolvă problema într-o oră, dar nu au reuşit să dea copacii jos de pe şine aşa repede”, spune Angela Sendea (67 de ani), o femeie care a ajuns ieri în Gara de Nord de la Azuga.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net