Vacanțe în Delta Dunării de la numai 349 de lei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Delta Dunării găzduiește o salbă de lacuri cu ape smarald chindisite cu vegetație luxuriantă, mii de păsări rare și mamifere pe cale de dispariție. Este un loc atât de frumos și de liniștit, încât nu te mai saturi să-l descoperi în orice perioadă a anului.

Delta pentru Toți Românii 2017

Explorează minunatul tărâm al sălbăticiei în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul amplasat în mijlocul Deltei Dunării la numai 10 minute distanța de Murighiol, în Uzlina. Pachetele Delta pentru Toți Românii 2017 au reduceri Early Booking de până la 45%. Un sejur de 3 nopți de cazare pornește de la numai 349 lei/persoană, iar pentru 4 nopți plătești de la 370 lei/persoană, cu masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă, all inclusive), transport cu autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina.

Poziționat într-un cadru spectaculos la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și Canalul Uzlina, hotelul Gulliver Delta Resort oferă peisaje unice asupra acestui tărâm unic al României. Dacă este pentru prima dată când ajungi aici, nu rata plimbările cu barca la amurg, când Delta ți se dezvăluie în cel mai frumos mod. Lacurile cu nuferi albi, galbeni și roz devin liliachii, iar apusul soarelui colorează cerul în roșu intens și violet aprins, reflecându-se în apele precum oglinda.

Raiul păsărilor

simeon stalpnicul png

O sesiune de birdwatching este perfectă pentru descoperirea speciilor diverse de păsări pe care le găzduiește Delta. Pelicani, cormorani, lebede, gâște cu piept roșu, egrete, rață cu cap negru, stârci, lopătari sau țigănuși, sunt doar câteva dintre speciile unice de păsări pe care le poți observa în acest colț de paradis. De altfel, singura rezervație a biosferei din lume găzduiește cea mai mare comunitate de pelicani comuni din Europa, și se află pe locul trei mondial în ceea ce privește biodiversitatea.

Oferte turistice Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru Toți Românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare.

*Vacanțe în Deltă pentru Toți Românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare.

Servicii incluse: cazare și masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii, posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net