UPDATE Elena Udrea, din nou în fața magistraților

Ultima actualizare:

    Elena Udrea e acuzată de fapte de corupție
Elena Udrea e acuzată de fapte de corupție

Fostul ministru Elena Udrea a ajuns, marți, în fața magistraţilor de la Înalta Curtea şi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), într-un nou termen al dosarului în care este acuzată de fapte de corupţie.

UPDATE. Elena Udrea a ieșit de la audieri și a declarat că a cerut ridicarea controlului judiciar. „Cred că împotriva unui om nevinovat nu trebuie să se menţină o măsură preventivă”, a spus Elena Udrea, potrivit realitatea.net.

„Dosarul Gala Bute a început când eu eram ministru. Dacă îmi trecea prin cap să influenţez cu ceva o făceam de atunci", a spus Elena Udrea. Întrebată dacă vrea să plece în străinătate, Elena Udrea a afirmat că nu ar vrea. „Nu vreau să plec nicăieri. Mă simt vânată”, a completat acesta.

Elena Udrea este cercetată sub control judiciar în dosarul „Gala Bute” în care este acuzată de abuz în serviciu şi luare de mită.

Magistrații de la ÎCCJ vor dezbate marți un nou termen și în dosarul ANRP în care fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, este judecată pentru fapte de corupție în legătură cu retrocedarea unor terenuri.

Tot la instanța supremă este programat și dosarul disjuns din ANRP, în care sunt judecați separat Alina Bica și Adriean Videanu pentru infracțiuni care nu au legătură cu retrocedarea terenurilor.

Alina Bica e judecată tot pentru fapte de corupție
Alina Bica e judecată tot pentru fapte de corupție

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită (două fapte), abuz în serviciu (două fapte) și favorizarea făptuitorului (două fapte).

Potrivit DNA, la 14 iunie 2014, Alina Bica a primit, prin intermediul fostului său consilier Ionuț Mihăilescu și în cote părți egale cu acesta, un teren în suprafață de 4.425 metri pătrați în Snagov, județul Ilfov, potrivit realitatea.net.

Primirea acestui teren a fost în strânsă legătură cu validarea pe care Alina Bica a dispus-o la 15 martie 2011, în calitate de secretar de stat și de reprezentantă a Ministerului Justiției în Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul ANRP, a unui dosar de despăgubire pentru un teren din Capitală.

Și Traian Băsescu este aşteptat marți la Instanţa Supremă. Judecătorii vor discuta dacă se redeschide dosarul penal pe numele său după o plângere făcută de Corneliu Vadim Tudor, informează realitatea.net.

Traian Băsescu va da explicații în dosarul ziariștilor răpiți în Irak
Traian Băsescu va da explicații în dosarul ziariștilor răpiți în Irak

Este vorba despre răpirea jurnaliştilor români în Irak.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net