UPDATE Anchetă la FRF: la DIICOT a ajuns şi Iuliu Mureşan

Ultima actualizare:

    Iuliu Mureşan, anchetat la DIICOT
Iuliu Mureşan, anchetat la DIICOT

Scandal de proporţii în fotbalul românesc. DIICOT a deschis un nou dosar de corupţie. Prejudiciul: peste un milion de dolari!

UPDATE / După fostul arbitru Patriţiu Abrudan, la DIICOT s-a prezentat în calitate de martor şi actualul preşedinte al echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

UPDATE / "Banii nu pot să dispară din Federaţie. Ei erau pentru diverse proiecte, fotbal feminin, arbitri, juniori. Nu se alocă bani oricum, nu se pot cheltui bani oricum", a fost prima reacţie a lui Mircea Sandu, preşedinte al Federaţiei în perioada investigată.

Procurorii DIICOT au în vizor mai multe persoane cu greutate. Dosarul a fost demarat întrucât există suspiciuni că foştii oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal ar fi deturnat 1 milion de dolari.

Banii ar fi provenit de la forurile continentale, ar fi fost trecuţi prin diverse firme şi astfel ar fi fost spălaţi, susţine sursa citată.

Aceste episoade ar fi avut loc în perioada 2010-2012, în mandatul fostei conduceri a FRF.

Primul om de fotbal audiat la DIICOT în acest caz este fostul vicepreşedinte al CCA, Patriţiu Abrudan.

În cursul zilei de marţi sunt aşteptaţi la DIICOT şi alti oficiali din fosta conducere a FRF. Surse apropiate anchetei susţin că printre cei anchetaţi pentru constituire de grup infracţional, delapidare şi spălare de bani

se găsesc nume grele precum Iuliu Mureşan sau Cornel Sfaiţer şi nu este exlus să apară şi Mitică Dragomir şi Mircea Sandu.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net