Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie şi împuşcat în Suceava

Ultima actualizare:

    Tânărul e internat la spital în stare gravăcaptură Romania TV
Tânărul e internat la spital în stare gravăcaptură Romania TV

Un tânăr de 22 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de 4 indivizi cu bâte şi topoare. La scurt timp, cei patru agresori s-au predat la poliţie. Ei le-au declarat oamenilor legii că au fost provocaţi.

Un taximetrist de 22 de ani din Suceava a ajuns la spital în stare critică după ce a fost bătut cu sălbăticie de patru indivizi şi împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, potrivit România TV.

Incidentul sângeros s-a produs în apropierea unei staţii de taxi din oraş. Potrivit martorilor, tânărul a fost blocat de o maşină de teren din care au coborât 4 agresori. Indivizii au început să-l bată cu sălbăticie, cu bâte şi topoare. Tânărul a încercat să fugă dar a fost prins din urmă de cei 4 care au continuat să-l lovească. Martorii susţin că victima a fost şi împuşcată cu un pistol cu bile de cauciuc.

Răfuiala a avut loc în plină stradă. Agresorii s-au oprit abia când au văzut că tânărul nu se mai poate ridica de la pământ. Colegii taximetristului au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe rănit la spital. Cei 4 agresori s-au predat la scurt timp la Politie, însă cu o altă variantă.

"La sediul politiei municipiului Suceava s-au prezentat 4 tineri toti din Mun Suceava, care au afirmat ca ei sunt cei care l-au agresat pe tanarul de 22 de ani, intrucat au fost provocati de acesta", a declarat Anca Badale, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Tinerii au fost audiaţi de poliţişti toată noaptea. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale victimei, poliţiştii vor stabili încadrarea faptei.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net